Ο Γιώργος Γιασημάκης και η «Συνεργασία Ευθύνης» οι μεγάλοι κερδισμένοι του πρώτου γύρου

Ο Γιώργος Γιασημάκης και η «Συνεργασία Ευθύνης» ήταν αναμφισβήτητα χθες οι μεγάλοι κερδισμένοι του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών και αυτοί που έχουν το αδιαφιλονίκητο  προβάδισμα, να είναι και οι τελικοί νικητές την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Γιώργος Γιασημάκης, έχοντας απέναντί του να αντιμετωπίσει ολόκληρο το μηχανισμό μιας πεντάχρονης αλαζονικής και αδιαφανούς εξουσίας, κατάφερε να σταθεί στα ίσα μαζί της και με διαφορά… 35 μόλις ψηφοδελτίων, να κάνει τον «παντοδύναμο» αντίπαλό του -σε ό,τι αφορά στα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν μέχρι την κάλπη, ακόμη και την ώρα της κάλπης- να μιλά για.. «πρώτη μάχη που κερδήθηκε!!!». Ήταν βέβαια γι’ αυτόν -το να αποφύγει δηλαδή την ήττα από την πρώτη Κυριακή- μια βαθιά ανάσα και δεν θα μπορούσε να δει την ισοπαλία αυτή, ως… «κέρδος»!

Κέρδος όμως μιας εξουσίας τα… 35 ψηφοδέλτια! Αν είναι δυνατόν; Με όλο το μηχανισμό που διέθετε -και δεν διέθετε ασφαλώς ο Γιώργος Γιασημάκης, όπως άλλωστε και κανείς από τους άλλους αντιπάλους του!

Τον Γιώργο Γιασημάκη τον εμπιστεύθηκαν 2.594 περισσότεροι δημότες του Ωρωπού σε σχέση με τις εκλογές του 2014 (μιλάμε για πρώτη Κυριακή), την ίδια στιγμή που ο αντίπαλός του έχασε 1.826 δημότες από αυτούς που τον εμπιστεύθηκαν τη δεύτερη Κυριακή του 2014!

Επίσης, ο δημοτικός συνδυασμός του οποίου είναι επικεφαλής ο Γιώργος Γιασημάκης, η «Συνεργασία Ευθύνης», ήταν η πρώτη επιλογή σε 5 από τις 9 εκλογικές περιφέρειες του δήμου.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι την ερχόμενη Κυριακή, θα έχει απέναντί του και 2.767 ακόμη δημότες, οι οποίοι δεν πίστεψαν στο έργο του, στην 5χρονη απαξιωτική θητεία του, δεν τον εμπιστεύθηκαν και φυσικά δεν τον ακολούθησαν.

Ο Γιώργος Γιασημάκης, ένας άνθρωπος της ευθύνης, είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθεί για τον 5ντάχρονο αγώνα αξιών που έδωσε και ο δήμος Ωρωπού δεν θα συνεχίσει για άλλα 4 χρόνια να περπατά σε ένα καταστροφικό για το μέλλον του δρόμο!

ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.