ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΑΠΤΗΣ: Ήταν αδύνατο να ξεπεράσουν την πολιτική των κάθε είδους συμφερόντων

Του ΑΝΤΩΝΗ ΡΑΠΤΗ, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Ωρωπού με τη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Η κοινωνία του Ωρωπού των πολλών προβλημάτων, σήμερα βρίσκεται μπροστά στο σταυροδρόμι που οδηγεί ή στην ολική απαξίωση ή στην ελπίδα για ανάπτυξη. Και έχει την ευθύνη της επιλογής, απέναντι στον τόπο που αγαπάμε, στους ανθρώπους που την απαρτίζουν και ειδικά στα παιδιά της.

Η κοινωνία μας, όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, έχει δώσει την εμπιστοσύνη της σε ανθρώπους που την πρόδωσαν, γιατί τις περισσότερες φορές -αν όχι όλες- σε σοβαρά θέματα ζωτικής σημασίας, ήταν αδύνατο να ξεπεράσουν την πολιτική των κάθε είδους συμφερόντων. Τους ήταν αδύνατο να ξεπεράσουν την αλαζονεία της εξουσίας τους και την αδιαφάνεια.

Σήμερα η κοινωνία μας, μετά από αρκετά καταστροφικά χρόνια, φαίνεται να είναι ενωμένη και σίγουρα, η στέρηση του δίκιου της, την έχει κάνει και δυνατή στις αποφάσεις της. Μόνο έτσι θα μπορέσει με την ψήφο της στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, να οδηγήσει τον τόπο μας στο δρόμο της ανάπτυξης που όλοι επιθυμούμε και για μας και για τα παιδιά μας.

Σήμερα ολόκληρος ο δήμος μας, βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Εμείς όμως έχουμε αποδείξει ότι στα δύσκολα πάντοτε μπορούμε και δημιουργούμε. Ποτέ δε μας χαρίστηκε τίποτε και για το λόγο αυτό διαμορφώσαμε μέσα από την ιστορική μας διαδρομή, μία ιδιαίτερη συνείδηση και κουλτούρα που γέννησε σημαντικά στοιχεία της ιδιαίτερης παράδοσής μας. Πλούσιο πολιτισμό, κοινωνική συνοχή και συνεργατική λειτουργία. Είναι αξίες του χαρακτήρα μας, μαζί με την επιτυχία στα δύσκολα και αυτό καλούμαστε να αποδείξουμε και τώρα.

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.