ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ: Ονειρευόμαστε μια νέα αρχή για τον Κάλαμο και ολόκληρο το δήμο Ωρωπού

Του Παναγιώτη Κιούση, υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Ωρωπού Ε.Δ. Καλάμου, με τη «Συνεργασία Ευθύνης»

Εμείς οι Καλαμιώτες που στελεχώνουμε τη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», πιστεύουμε ότι με  ισόρροπη, βιώσιμη και οικολογική ανάπτυξη, θα πετύχουμε την ευημερία του Καλάμου, αλλά και όλων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του δήμου μας, διασφαλίζοντας ισότιμη πρόσβαση των πολιτών και εφαρμόζοντας την αποκέντρωση στην πράξη.

Πιστεύουμε στη σκληρή κι εντατική δουλειά, στην εργατικότητα και στη συνεχή προσπάθεια και απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες που αγαπούν και πονούν τον τόπο αυτό. Σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την συνεχή αναβάθμιση και την πρόοδό του. Απευθυνόμαστε επίσης σε όλες τις δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις που επιζητούν ένα καλύτερο αύριο κι ένα ασφαλές μέλλον.

Ονειρευόμαστε μια νέα αρχή για τον Κάλαμο και ολόκληρο το δήμο Ωρωπού, όχι ως ένα προάστιο της Αθήνας, όχι ως μία ακόμη πόλη, αλλά ως ένα μοναδικό, πολυμορφικό, σύγχρονο, οικολογικό αναπτυξιακό πόλο τουρισμού και πολιτισμού, με δική του ξεχωριστή ταυτότητα, που να σέβεται την ιστορία και τους ανθρώπους του.

Με υπευθυνότητα κι επίγνωση της ιδιαίτερα δύσκολης πραγματικότητας που διέρχεται η περιοχή μας και μαζί της όλοι οι συμπολίτες μας, ο συνδυασμός μας «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και εγώ προσωπικά, ζητάμε τη στήριξή σας σε ένα ενωτικό, ανοιχτό κάλεσμα συνεργασίας, για να δημιουργήσουμε ό,τι μέχρι σήμερα δεν είχαμε! Έναν ανθρώπινο, όμορφο και ισχυρό δήμο.

Ενωμένοι, όλοι μαζί, σε μια νέα πορεία που θα μας οδηγήσει στο νέο δήμο που οραματιζόμαστε.

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.