«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»: Ο «Καρράς» ο «Παρατηρητής» και η παρέα τους…

Εμείς δεν λέμε «πρώτα ο δημότης» και αποδεικνύουμε ότι τον έχουμε τελευταίο στις προτεραιότητές μας!

Τα έργα και ιδιαίτερα οι πράξεις σας, αυτό του έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!

Εμείς στο Πρόγραμμά μας δεν έχουμε το έργο που λέγεται «Λάσπη – Συκοφαντία – Απειλή των πολιτικών μας αντιπάλων και Παραπληροφόρηση των δημοτών»!

Είναι το μόνο έργο που σας αναγνωρίζουμε και το οποίο ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ πιστοποιείτε! Και να είστε σίγουροι ότι δεν θα το ΑΝΤΙΓΡΑΨΟΥΜΕ!!! Το έχουμε στείλει στη Δικαιοσύνη.

Και το πιστοποιείτε:

ΠΡΩΤΟΝ: Με την ανοιχτή γραμμή του Γραφείου Δημάρχου με τον καταζητούμενο παράνομο «ΚΑΡΡΑ»! Αναρωτιόμαστε βέβαια -σύντομα θα έρθει στο φως- μήπως ο «ΚΑΡΡΑΣ» δρα μέσα από το γραφείο αυτό!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Με την πρόσληψη ως «ειδικού συμβούλου» του δημάρχου, του «Παρατηρητή του Ωρωπού», τον οποίο η Δικαιοσύνη αποκάλυψε! Τον οποίο πληρώνουν οι δημότες του Ωρωπού και τον οποίον επιβραβεύετε με το να τον έχετε ακόμη στην υπηρεσία σας για να παραπλανά τους δημότες του Ωρωπού με αλλοιωμένες φωτογραφίες!

ΤΡΙΤΟΝ: Με το να φωτογραφίζεται η «διευθύντρια» της ΚΕΔΩ την «ειδική» εφημερίδα παραγωγής λάσπης, την οποία ΕΣΕΙΣ κυνηγούσατε την προηγούμενη προεκλογική περίοδο, όταν έγραφε για «ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ στο Συκάμινο» και διέσυρε πανελλαδικά το σημερινό δήμαρχο και το δήμο μας! Γνωρίζατε βέβαια από πρώτο χέρι, το έργο που επιτελούσε και επιτελεί!

Όλα αυτά είναι πράγματι το ΔΙΚΟ ΣΑΣ έργο! Αλλά όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ έργο ΣΑΣ για την ανάπτυξη του Δήμου μας και να φέρουν το δημότη στην πρώτη θέση που του ΑΝΗΚΕΙ!

Εμείς, με ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου μας, στις 26 του μήνα θα σας στείλουμε στο σκοτεινό χρονοντούλαπο της Ιστορίας και με ΕΥΘΥΝΗ των λόγων και των πράξεών μας, θα δώσουμε την ΕΛΠΙΔΑ και θα ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΜΕ τον τόπο μας,

«ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.