ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΔΕΣ: Ποιός μπορεί να το πιστέψει;

Του ΠΕΤΡΟΥ ΔΕΔΕ, υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Ωρωπού, Ε.Π. Καλάμου με την «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Mπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πολύ καιρό! Και έτσι η αλήθεια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο βγαίνει στο φως!

Είναι πολύ λυπηρό, αλλά τελικά όχι και αδιανόητο με την σημερινή Δημοτική Αρχή -κάθε άλλο θα έλεγα- το «Γραφείο Δημάρχου» να εμπλέκεται σε πρώτο βαθμό με την παραγωγή λάσπης εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του Δημάρχου!

Αποκαλύπτουν μόνοι τους, άνθρωποι που το πλαισιώνουν, δυστυχώς, ότι στέλνουν πληροφορίες αναρτήσεων στο διαδίκτυο προς τον Giorgo Karra, ο οποίος είναι ο απόλυτος εκφραστής των εμετικών δημοσιεύσεων εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του Δημάρχου και ο οποίος αναζητείται από την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Φωτογραφίζονται ταυτόχρονα από τον ήδη ταυτοποιημένο ως υβριστή και συκοφάντη «Παρατηρητή», ειδικό σύμβουλο του Δημάρχου, ο οποίος παραμένει ακλόνητος στο Γραφείο του! Και καλά κάνουν αφού, τον νιώθουν… «συνάδελφο»!

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο «Παρατηρητής» επιδίδεται σήμερα στο να είναι ο προσωπικός φωτογράφος του Δημάρχου και ίσως είναι αυτός που ασχολείται και με την παραποίηση φωτογραφιών από τις προεκλογικές ομιλίες του δημάρχου, ώστε… να πολλαπλασιάζεται ο κόσμος που τις παρακολουθεί!

Φωτογραφίζονται μάλιστα να διακινούν(;;;) μια εφημερίδα, «εισαγόμενη» από τα Μεσόγεια(!!!) για «ειδικές αποστολές» παραπληροφόρησης, λάσπης και απειλών, την οποία, το 2014 προσπαθούσαν να… εξαφανίσουν, γιατί εκτελούσε άλλων εντολές, εναντίον τότε του σημερινού προϊσταμένου τους!!!

Κρίμα…Κρίμα… Κρίμα! Κυρίες με οικογένειες και παιδιά, να στηρίζουν με τη συμμετοχή τους, απάνθρωπες πολιτικές, για λόγους που είναι… πασιφανείς!!!

Αλήθεια πιστεύουν και αυτές και η σημερινή διοίκηση του Δήμου, ότι με τέτοιες μεθόδους και πρακτικές, θα παραμείνουν στις καρέκλες τους, εις βάρος της αλήθειας, της ανθρωπιάς, της ηθικής και τελικά του τόπου και της κοινωνίας του;;;

Ποιός μπορεί να το πιστέψει;

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.