ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΙΧΑ: Σε αγαστή συνεργασία το γραφείο Δημάρχου με τον… Giorgo Karra…

Της Μαρίας-Άννας (Μαριάννας) Μίχα, Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Καλάμου με τη «Συνεργασία Ευθύνης»

Απερχόμενε Δήμαρχε, η υποκρισία σου και οι τακτικές σου ξεχείλισαν από το χαλι(ο τόνος δικός σου). Εκτός από την θλιβερή παρένθεση ( ) της θητείας σου για τον τόπο, με τρόπο που δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο, αντιμετώπισες τους πολιτικούς σου αντιπάλους.

Απερχόμενε Δήμαρχε, είσαι ένα επικοινωνιακό προϊόν που το ανώτατο αξίωμα της αυτοδιοίκησης δεν σε κάνει και άνθρωπο.

Ο παρατηρητής σου ταυτοποιήθηκε αλλά δεν εμπόδισε καθόλου εσένα και την κουστωδία σου να συνεχίσετε ακάθεκτοι και αδίστακτοι να βρίζετε χυδαία και στα όρια της διαστροφής τους πολιτικούς σας αντιπάλους.

Η εταιρεία της λάσπης όποιον δεν μπορεί να τον διαψεύσει… τον βρίζει!

Μάθε όμως απερχόμενε, ότι το χτίσιμο του Ωρωπού δεν μπορεί να συνεχιστεί με τη λάσπη που κατασκευάζει το γραφείο Δημάρχου και οι «κυρίες» που το πλαισιώνουν.

Μόλις χθες ο Giorgos Karras σε πρόδωσε!!!

Η ιδιαίτερα του γραφείου σου ξέχασε να κόψει τη φωτογραφία της από την ανάρτηση που έκανε με το προφίλ του Karra. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ντροπή, αλλά η βλακεία, η απραξία, η αγωνία μην χάσετε την καρέκλα και η κακία σας ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Απερχόμενε, ας μας απαντήσει η ιδιαιτέρα σου, ΠΟΥ έστειλε φωτογραφία την οθόνη του κινητού της για να γίνει ανάρτηση στον Karra; Σε κάθε άλλη περίπτωση ο Karras είναι η ίδια!

Υ.Γ1: Όταν έχει δίκιο ο αδύναμος, νικάει το δυνατό.

Υ.Γ2: 4 και σήμερα…Την κουκούλα τη βγάλατε, πλερέζα να πάρετε…

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.