Ποιος μπορεί να το πει αυτό αντιγραφή; ΚΑΝΕΝΑΣ!

Του ΑΝΔΡΕΑ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ, Δημοτικού Συμβούλου και υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Ωρωπού με τη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Μιλάνε για προγράμματα έργων και για αντιγραφές.

Είναι γιατί ψάχνουν για τον οποιοδήποτε πολιτικό λόγο. Ακόμη και τον ανύπαρκτο. Ακόμη και τον ψεύτικο. Γιατί μόνο αυτόν έχουν, όπως αυτόν είχαν μόνο μια ολόκληρη πενταετία.

Αντιγραφή τι σημαίνει;

Σημαίνει ότι επαναφέρουμε την αναγκαιότητα να γίνει ένα έργο το οποίο αν και το υποσχεθήκαμε στον κόσμο του Ωρωπού, δεν έγινε! Και εμείς, δεν είμαστε διοίκηση και δεν το κάναμε. Εμείς δεν γράψαμε την ανάγκη του κόσμου και του τόπου στα παλιά μας τα παπούτσια. Εμείς ακούμε επί πέντε χρόνια τον συνδημότη μας και βλέπουμε την ανάγκη του τόπου μας και είναι τιμή και υποχρέωσή μας να το υλοποιήσουμε ΕΜΕΙΣ.

Και να είστε βέβαιοι ότι, ό,τι αναφέρουμε στο πρόγραμμά μας, θα το υλοποιήσουμε! Και τους αφήνουμε να μιλάνε αυτοί για αντιγραφές. Εμείς φταίμε που είχαν πέντε χρόνια στη διάθεσή τους να προσφέρουν ανάπτυξη στον τόπο μας και δεν το έκαναν;;;

Ασφαλώς όχι.

Είμαστε υποχρεωμένοι όμως, πράγματα που έπρεπε να γίνουν και δεν έγιναν, γιατί ίσως δεν βρήκαν σύμφωνους τους κουμπάρους, να πούμε στους συνδημότες μας ότι θα τα κάνουμε εμείς και να τα κάνουμε ΕΜΕΙΣ.

Ποιος μπορεί να το πει αυτό αντιγραφή; ΚΑΝΕΝΑΣ!

Μόνο οι άρχοντες της παραπληροφόρησης και της παραπλάνησης, το λένε και το φωνάζουν σε κάθε ομιλία τους πως είναι… αντιγραφή.

Αυτό μόνο τους βολεύει για να ρίξουν στάχτη στα μάτια κόσμου για την αδράνειά τους… και αυτό κάνουν.

Δεν είναι δυνατόν κάποιος να θεωρεί αντιγραφή την αναγκαιότητα… και όμως για τόσο άδειους και λίγους ανθρώπους, τα πάντα είναι δυνατά και ειδικά όταν τους πιάνουν με… τη γίδα στην πλάτη.

Όταν δηλαδή βρίσκονται μπροστά στους πολίτες του Ωρωπού και λογοδοτούν για μια χαμένη πενταετία, η οποία με μηδενικό έργο ανάπτυξης, αναλώθηκε σε κατασπατάλση του δημοτικού χρήματος σε κουμπάρους και ημετέρους!

Από στόμα κόρακα όμως, κρα θα βγεί!

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.