ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ: Ο Αυλώνας, αλλά και όλος ο Δήμος, έχουν ανάγκη όλες τις διαθέσιμες ετοιμοπόλεμες δυνάμεις τους

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΚΚΑΣ, υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Αυλώνα, με τη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Πάντα με την ψήφο μας επιλέγουμε ανθρώπους, κρίνοντας ηθικές και κοινωνικές αξίες και συμπεριφορές. Τιμούμε ανθρώπους της προσφοράς με ανιδιοτέλεια, συγκρίνουμε τις θέσεις τους και αξιολογούμε το έργο τους.

Ο Βασίλης Λέκκας, ένας άνθρωπος που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στα κοινά του τόπου του, βρίσκεται για μια ακόμη φορά απέναντι στην κρίση των συμπολιτών. Τη διαδρομή του, για όσους σήμερα μπορούν χωρίς προσωπικές στενότητες, μικροπολιτικές και με καθαρή συνείδηση να την αξιολογήσουν, φτάνει για να είναι από μόνη της η εντολή, για να στηρίξει μια μεγάλη προσπάθεια συνεργασίας, που καθορίζει το μέλλον του τόπου, επηρεάζει τη ζωή του και χρωματίζει το αύριο των παιδιών του.

Ο ίδιος μας λέει, σχετικά με την απόφασή του να είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Αυλώνα, με το συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», με επικεφαλής τον Γιώργο Γιασημάκη:

«Πιστεύω πως η απόφασή μου να ζητήσω την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου για άλλη μια φορά, αποτελεί πρωτίστως, ηθική υποχρέωση απέναντι στον τόπο μου τον Αυλώνα και στους ανθρώπους που με στήριξαν τόσα χρόνια και σήμερα νιώθουν αποκομμένοι από τον υπόλοιπο Δήμο. Θεωρώ καθήκον μου να ανταποδώσω την τιμή που μου έκαναν σε όλη τη διαδρομή μου στα κοινά, προσφέροντας την όποια εμπειρία μου και τις όποιες δυνατότητές μου σε έναν συνεργάτη-φίλο, τον Γιώργο Γιασημάκη, που πιστεύω ότι έχει και τις γνώσεις και τη δύναμη να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις ευθύνες που επωμίζεται, για την ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία του Αυλώνα αλλά και ολόκληρου του Δήμου Ωρωπού.

Είμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο και μπροστά σε μια πολύ δύσκολη πραγματικότητα και αλίμονο αν δεν καταφέρουμε να ορθώσουμε άμυνες και ένα εφικτό σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής μας, με ένα πρόγραμμα δράσης ρεαλιστικό, εφικτό και ανθρωποκεντρικό. Ο Αυλώνας, αλλά και όλος ο Δήμος, έχουν ανάγκη όλες τις διαθέσιμες ετοιμοπόλεμες δυνάμεις τους.

Ιδιαίτερα εμείς οι Αυλωνίτες, έχουμε υποχρέωση χωρίς δισταγμούς και πισωγυρίσματα, να εμπιστευτούμε ξανά πρώτα-πρώτα τον τόπο μας και τις δυνατότητες που έχει και να αποτινάξουμε τις λογικές της αντιπαραγωγικής υπερσυγκέντρωσης υπηρεσιών, δομών και εξουσιών, που διακατέχονται από τραυματικές επιλογές και οδηγούν ολόκληρες κοινωνίες στην περιθωριοποίηση.

Αυτήν τη δυνατότητα μας την δίνει σήμερα ο «Κλεισθένης». Για όλους μας είναι μια πρόκληση και για μένα η πρόσκληση να βοηθήσω. Δεν μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο. Πιστεύω στον Γιώργο Γιασημάκη, πιστεύω στους ανθρώπους που επέλεξε να είναι δίπλα του στον αγώνα αυτό. Θα είμαι και εγώ μαζί τους».

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.