ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ: Απάντηση στις αστειότητες του απερχόμενου Δημάρχου

Δεν έχει επιχειρήματα ο απερχόμενος Δήμαρχος για να πείσει τους συνδημότες του να τον εμπιστευτούν πάλι και πέφτει από πανικό στη «λακκούβα» της παραδοχής του ανύπαρκτου έργου του!

Και φυσικά, δεν με στεναχωρεί ο ίδιος για τον κατήφορο που ακολουθεί, ήταν άλλωστε επιλογή του, αλλά με προβληματίζουν άνθρωποι που τον χειροκροτούν, όταν τον ακούνε δημόσια στη χθεσινή του ομιλία, να παραδέχεται ότι δεν έκανε τα έργα που του ζήτησε το Χαλκούτσι και οι υποσχέσεις του έμειναν υποσχέσεις ή πήγαν στο καλάθι των αχρήστων!

Και επειδή δεν έχει πλέον καθαρή σκέψη βλέποντας την επερχόμενη συντριπτική του ήττα, δεν θυμάται ότι αυτά που διάβαζε χθες και τον χειροκροτούσαν στο Πρόγραμμα της Παράταξής του το 2014 και αναφέρονταν στο Χαλκούτσι, τα είχα γράψει εγώ προσωπικά ως άμεσος συνεργάτης του και μέλος του ψηφοδελτίου του.

Πράγματα που δεν έγιναν επί πέντε χρόνια και φυσικά δεν είχα παρά να τα επαναλάβω σήμερα στο Πρόγραμμα της «Συνεργασίας Ευθύνης» και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι τώρα θα υλοποιηθούν. Δεν θα μείνουν γράμματα στο χαρτί, ούτε θα πάνε στα ανύπαρκτα έργα των φυλλαδίων του!

Είναι θέμα σοβαρότητας και σεβασμού απέναντι στους συμπολίτες μου στο Χαλκούτσι, που τόσο έχουν ανάγκη την ανάπτυξη, την ώρα που πέντε χρόνια εμπαίζονται και βουλιάζουν στην αδιαφορία της Δημοτικής του Αρχής και την απόγνωση που τους γεμίζει.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ωρωπού

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη «Συνεργασία Ευθύνης»

 

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.