ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ: Χρειαζόμαστε έργα υπαρκτά και όχι αντικείμενο προεκλογικών φυλλαδίων!

Του Παναγιώτη Κιούση*, υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Ωρωπού με τη «Συνεργασία Ευθύνης»

Οι συνδημότες μου απαιτούν πλέον την αλήθεια και τον καθαρό λόγο, χωρίς “θα” και υπεκφυγές.

Πρέπει να ξεφύγει ο τόπος μας από τα κάθε είδους ξένα συμφέροντα… και τα έργα που χρειαζόμαστε, να είναι υπαρκτά και όχι αντικείμενο προεκλογικών φυλλαδίων!

Τίποτε δεν θα μπορέσει να πάει καλά, αν δεν αφήσουμε τα ευχολόγια και την άγονη κριτική, τα οποία σηματοδοτούν μόνο τη στασιμότητα και τα αδιέξοδα.

Μια στασιμότητα που σημάδεψε τα τελευταία χρόνια μια πορεία αντιστρόφως ανάλογη με τα φυσικά προσόντα όλου του Δήμου μας. Προσόντα που του δίνουν το δικαίωμα να χαράξει μια πορεία λαμπρής ανάπτυξης, αλλά αυτό, δυστυχώς, δεν γίνεται. Και δεν γίνεται γιατί κάποιοι τον θέλουν εγκλωβισμένο σε σκοπιμότητες και αρρωστημένες λογικές.

Σήμερα του Δήμου μας, του δίνεται η ευκαιρία να επιλέξει μια συνεργασία ανθρώπων που διαθέτουν ένα καθαρό και υγιές πνεύμα, μια καθαρή δυναμική και με μεγάλη διάθεση για δημιουργία και προσφορά στην κοινωνία του.

Στο χέρι της κοινωνίας μας αυτής, είναι να αλλάξει η τύχη του τόπου μας. Να περάσει σε μέρες δημιουργίας και να αφήσει πίσω αναχρονιστικές πρακτικές.

Η ομάδα αυτή είναι οι άνθρωποι της «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» με τον Γιώργο Γιασημάκη επικεφαλής.

Η εμπιστοσύνη που θα της δείξετε και η επιλογή της στις εκλογές στις 26 Μαΐου, είναι πράξη προς το συμφέρον του τόπου και ειδικά των παιδιών μας.

* Ονομάζομαι Παναγιώτης Κιούσης, γεννήθηκα και διαμένω στον Κάλαμο με την σύζυγό μου Μαρία Γκικάκη και την κόρη μου Μαράγια. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ασχολούμαι από το 1988 με τη διαχείριση ακινήτων. Είμαι μέλος του Συλλόγου Κτηματομεσιτών Αθήνας και μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα κοινά, προσπαθώντας να βοηθήσω τον τόπο μου όπως μπορούσα και από οποιαδήποτε θέση. Είμαι ιδρυτικό μέλος του Αρβανίτικου Συλλόγου “ΜΠΕΣΑ”, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΜΠΕΣΚΑ” και ήμουν μέλος των Δ.Σ. των αθλητικών συλλόγων “Α.Ο. Αμφιάραος” και “Α.Ο. Ωρωπός”. Το 2007-2010 διατέλεσα Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στο Δήμο Καλάμου και είμαι περήφανος που συμπορεύτηκα με ανθρώπους που κατά τη θητεία μας, πραγματοποιήσαμε έργο για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και να αναπτύξουμε τον τόπο μας. Ενδεικτικά να αναφέρω μερικά εξ αυτών:

– Κλείσιμο χωματερής μετά από 55 χρόνια λειτουργίας – Ανάπλαση κέντρου Αγίων Αποστόλων και κατασκευή αγωγού ομβρίων – Μονοδρόμηση (αγορά οικοπέδου) για κυκλοφοριακή αποσυμφόρεση του κέντρου των Αγίων Αποστόλων – Αγορά οικοπέδου και μελέτη για Βρεφονηπιακό Καλάμου – Ανάπλαση παραλιακού δρόμου Αγίων Αποστόλων – Μαρκοπούλου.

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.