Με τον Βιολογικό στον Άγιο Κωνσταντίνο θα ολοκληρώσει η Δημοτική Αρχή το καταστροφικό της έργο

Του ΑΝΔΡΕΑ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Ωρωπού, με τη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ«

Στις 26 Μαϊου, εμείς οι πολίτες του Ωρωπού, έχουμε να επιλέξουμε και να αποφασίσουμε για πολλά που αφορούν την περιοχή μας και τα οποία παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην ίδια μας την παρουσία μέσα σε αυτήν.

Καλούμαστε πρωτίστως να επιλέξουμε την Ανάπτυξη από τη στασιμότητα, την Ισότητα από τη διάκριση, τον Σεβασμό από την αδιαφορία, τον Λόγο από τη σιωπή, τη Διαφάνεια από τη σκιά και πολλά άλλα που πλέον είναι δυσεύρετα στο Δήμο μας!

Μερικά από αυτά, που έχουν να κάνουν κυρίως με την ποιότητα στη ζωή μας, είναι η καθαριότητα, η κοινωνική μέριμνα, η ιατρική φροντίδα και το περιβάλλον, το οποίο χρόνια πλήττεται ανεπανόρθωτα από τη ρύπανση του Ασωπού και του υδροφόρου ορίζοντα με απόβλητα παντός είδους, ακόμη και με τοξικά! Τοξικά που παραμένουν ακόμη θαμμένα στο Συκάμινο και η εγκληματικά αδιάφορη σημερινή Δημοτική Αρχή, επί πέντε χρόνια… σφυρίζει αδιάφορα!

Και σαν να μην έφτανε όλη αυτή η καταστροφή, σήμερα η παρούσα Δημοτική Αρχή βάζει στο σημάδι της και τις παραλίες μας, που έχουν μείνει το μοναδικό ζωντανό κύτταρο που δίνει σταγόνα ζωής σε αυτόν τον όμορφο τόπο.

Αποκαλύπτει με τρόπο αργό και βασανιστικό, την πρόθεσή της να φέρει το Βιολογικό καθαρισμό, στην παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου και να ολοκληρώσει έτσι το καταστροφικό της έργο.

Για τον στόχο αυτό, ήταν ξεκάθαρος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε, στις 8 Μαρτίου 2019, ο Δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης, όταν παραβλέποντας όλες τις διαδικασίες που έχουν γίνει για τη χωροθέτηση του Βιολογικού στη θέση «Στενό Αυλώνα» και τις εγκρίσεις που ήδη έχουν βγει, αναφέρει ως εναλλακτική θέση την παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου!

Γιατί η αλλαγή αυτή; Γιατί ενώ απαντά σε ερώτηση δημότη ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ, αναφέρει και εναλλακτική θέση στην παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου; Από ΠΟΥ προέκυψε αυτή;

Σήμερα, δεν μπορεί να μην σκεφτούμε, ότι η δημόσια αναφορά του Δημάρχου, έχει να κάνει με την κρυφή τους απόφαση, να χωροθετήσουν τελικά τον Βιολογικό στην παραλία του Αγίου Κωνσταντίνου!

Να αναρωτηθούμε όμως, ποια είναι τα συμφέροντα που εξυπηρετεί μια τέτοια καταδικαστική για τον τόπο αλλαγή;

Πάντως ΟΧΙ του Ωρωπού!

ΔΕΙΤΕ την επίμαχη απάντηση:

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.