ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ… ΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ… ΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ!!! Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΥΛΩΝΑ, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Αυλώνα, με τη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ«

Παραθέτω αυτούσια ανάρτηση του εκφραστή της πολιτικής της απερχόμενης δημοτικής αρχής….. » Με πολιτική λάσπης και συκοφαντίας, προσπαθούν κάποιοι να επικρατήσουν. Προβοκατόρικες ενέργειες και μέθοδοι τρομοκρατίας επιστρατεύτηκαν για να μπορέσουν να διεκδικήσουν την ψήφο των συμπολιτών μας, και να επισκιάσουν την ανυπαρξία και την ανούσια παρουσία τους, πέντε χρόνια στα Δημοτικά δρώμενα. Με ανώνυμες τρομοκρατικές επιστολές, μοιρασμένες από σπίτι σε σπίτι. Απίστευτα πράγματα στην σημερινή εποχή. Αλήθεια ποιος μπορεί να χτίζει στο ψέμα και στον φόβο σήμερα;»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!! Ο απερχόμενος Δήμαρχος με την παρέα του, αφού ΠΕΝΤΕ χρόνια τώρα έχουνε κάνει ΚΑΘΕΣΤΩΣ τον ΔΗΜΟ, ακόμη και την τελευταία στιγμή προσπαθούν να φορτώσουν σε όλους τους άλλους αυτά που χρόνια τώρα κάνουν!!!

Δε μου λέτε βρε… απερχόμενοι, ΠΟΙΌΝ έπιασε η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ, να ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ και να ΕΚΒΙΑΖΕΙ;;; Δεν έπιασε τον έμμισθο συνεργάτη του απερχόμενου;;;

Δε μου λέτε βρε κατ΄επάγγελμα ευκαιριακοί, ποιός γυρνάει κάθε μέρα και ΝΥΧΤΑ και ΤΑΖΕΙ ΤΡΙΜΗΝΑ στα άνεργα παιδιά;;;

Δε μου λέτε βρε απερχόμενοι «τρομοκράτες», ποιός έχει την δύναμη να εκβιάζει;;; Αυτός που έχει εξουσία και μοιράζει λίγες θέσεις και χιλιάδες υποσχέσεις, ή αυτός που προσπαθεί να ξεσκεπάσει την τρομοκρατική τακτική του εκβιασμού και του φόβου που σκορπάτε;;;

Δε μου λέτε βρε απερχόμενοι, ποιός μοιράζει ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ εκατοντάδων χιλιάδων ΕΥΡΩ;;; Ποιά ονόματα είναι αυτά που μοιράζονται την πίττα;;; Οι άνθρωποι που προσπαθούνε να σταματήσουνε το καθεστώς των αναθέσεων που έχετε κάνει επάγγελμα;;;

Δε μου λέτε Κε Απερχόμενε, έχετε το κουράγιο να μοιράσετε στον ΑΥΛΩΝΑ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ που είχατε το 2014 με αυτό που μοιράζετε τώρα;;; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ γιατί εκεί θα φανεί η ανυπαρξία σας, θα φανεί η γύμνια σας και η έκφραση που εσείς χρησιμοποιείτε »ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» θα κρέμεται πάνω από τα κεφάλια σας για να φωτίζει την ανυπαρξία σας!!!

Δε μου λες βρε απίθανε εκφραστή της απερχόμενης δημοτικής αρχής, ξέρεις τι ήτανε ο ΓΚΟΡΤΣΟΣ;;; Δεν ξέρεις, γιατί άμα ήξερες δεν θα το χρησιμοποιούσες!!! Ο ΓΚΟΡΤΣΟΣ ήτανε το ΚΑΘΕΣΤΩΣ που μοίραζε υποσχέσεις και εκβίαζε με τα τσιράκια του τους ανθρώπους που είχαν ανάγκη!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ!!! Αλλά είσαστε τόσο ΓΚΟΡΤΣΟΙ που ούτε έναν παραλληλισμό δεν μπορείτε να κάνετε!!!

Και κάτι τελευταίο που το έχετε αναγάγει σε επιστήμη!!! Δε μου λέτε βρε ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ, πόσοι απο το ψηφοδέλτιό σας που λέτε με καμάρι πώς ανανεώσατε, έχουν άμεση ή έμεση σχέση εργασίας με τον ΔΗΜΟ;;; Οι νέοι άνθρωποι πρέπει να έχουν πρότυπα βρε ΓΚΟΡΤΣΟΙ, όχι να εκβιάζονται για ένα μεροκάματο, μόνο και μόνο για να διατηρήσετε το καθεστώς σας!!!

Θα επαναλάβω για άλλη μια φορά ……

1) ΠΑΡΕ ΤΗ ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΜΑΣ και

2) ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ!!!

Σ.Σ.: ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ, Σας καλούμε αύριο το βράδυ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8,30 απόγευμα στα ΕΓΚΑΙΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΊΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΊΩΣΕ!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΊΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΊΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.