Η απελπισία του Κου ΡΟΥΣΣΗ και η αλήθεια που ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΥΛΩΝΑ, υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου Αυλώνα, με τη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Όταν ένας Δήμαρχος, που πέντε χρόνια έχει στο χέρια του το τιμόνι του Δήμου, αναγκάζεται ο ίδιος να γράψει ένα κείμενο που είναι…. η φωτογραφία του στον καθρέπτη, τότε η δυσκολία που αντιμετωπίζει είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι φαίνεται!!!!! Και εξηγούμαι…

Μας λέει ο Κος Ρούσσης, πώς ο Γιασημάκης τάζει λαγούς με πετραχήλια!! Πάρε την σκούφια σου και βάρα μας!!!!!

Έχετε τάξει τρίμηνη εργασία Κε Ρούσση σε όποιον μιλάει ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! Ίσως και σε όσους μιλούν και άλλες γλώσσες!!!! Βέβαια δεν μπορείτε πλέον να πείσετε, γιατί πέντε χρόνια τώρα, μόνο τρίμηνα ξέρετε να τάζετε!!

Μας λέει ο Κος Ρούσσης για την προσπάθεια που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε, να επαναφέρουμε δηλαδή μερικές από τις υπηρεσίες που χωρίς καμία απολύτως αντίσταση ο Κος Ρούσσης άφησε να φύγουν!!! Τι κάνατε Κε Ρούσση για τα αστυνομικά τμήματα που έκλεισαν και ο κοσμάκης είναι στο έλεος της παρανομίας;;; ΤΙΠΟΤΑ!!!

Ξέρετε πόσο μακριά είναι ο ΚΑΛΑΜΟΣ από τον ΑΥΛΩΝΑ, από τις ΑΦΙΔΝΕΣ, από την ΜΑΛΑΚΑΣΑ;;; 80 χιλιόμετρα πήγαινε έλα!!! Πώς θα πάει ένα παιδί που δίνει πανελλήνιες στον Κάλαμο να βγάλει ταυτότητα, χωρίς συγκοινωνία Κε Ρούσση;;; Με τα πόδια;;; Αλλά τι σας νοιάζει;;; Εσείς πάτε με το Ι.Χ…. Μόνο κάποιες παραστάσεις, όπως μας είπατε, στο Υπουργείο για τα μάτια του κόσμου ξέρετε να κάνετε!!!

Τι κάνατε Κε Ρούσση για ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΛΤΑ;;; ΤΙΠΟΤΑ!!! Πάλι κάτι χλιαρές παραστάσεις για τα μάτια του κόσμου;;;

Τι κάνατε Κε Ρούσση για την Μαλακάσα?? ΤΙΠΟΤΑ!! Γιατί να κάνετε άλλωστε;;; Δόξα το Θεό τα αντισταθμιστικά είναι …καλά!!!

Είναι δυνατόν να λέτε ΕΣΕΙΣ πώς ο ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ εκμεταλλεύεται το δικαίωμα των ανθρώπων για εργασία;;; Να το λέτε εσείς που ακόμα και στον εργολάβο της καθαριότητας δίνετε λίστα;;;

Είναι δυνατόν να μιλάτε εσείς Κε Ρούσση για παραμύθι, όταν σε κάθε σας συγκέντρωση λέτε και από ένα;;; Τι είπατε στο Πολυδένδρι προχθές Κε Ρούσση;;; Είπατε ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ, πως σε όλον τον Δήμο γίνεται ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΗ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Κε ΡΟΥΣΣΗ;;; Ξέρετε πόσα χρόνια έχει να περάσει αυτοκίνητο ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ από τον ΑΥΛΩΝΑ;;;

Αυτά είναι τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Κε ΡΟΥΣΣΗ και μάλιστα πολύ ζωντανά ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!!!

Ένα είναι σίγουρο Κε Ρούσση. Ο κόσμος κατάλαβε πλέον ποιος είναι ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ γιατί ΠΕΝΤΕ χρόνια τώρα, βλέπει τα φύκια που προσπαθείτε να πουλήσετε για μεταξωτές κορδέλες!!!

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ όμως… ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Κε Ρούσση;;;

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.