ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΜΙΧΑ: Σαν βγεις στον πηγαιμό για… τον Κάλαμο… «καλώς να ορίσεις Δήμαρχε»!

Της Μαρίας-Άννας (Μαριάννας) Μίχα, Υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με τη «Συνεργασία Ευθύνης»

Απερχόμενε Δήμαρχε, ο δρόμος προς τον Κάλαμο που κατά τα άλλα, τόσο πολύ αγαπάς, είναι ανηφορικός και με πολλές στροφές. Αν επιλέξεις τη διαδρομή από το Αυλοτόπι που είναι εντελώς κακοτράχηλη, να ξέρεις ότι η κατάντια του δρόμου οφείλεται σε σένα αποκλειστικά, που πήρες τα χρήματα οδοποιίας του Καλάμου που κάηκε και κάνεις οδοποιία στον… Πευκιά! Και εκεί επιλεκτικά!

Κάπου εκεί μέσα στο δάσος, θα συναντήσεις το Αμφιάρειο Καλάμου, που στα πέντε χρόνια της θητείας σου το σημαντικότερο για την περιοχή μνημείο, εσένα και τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού δεν σας απασχόλησε καθόλου, παρά μόνο σαν καλεσμένοι σε ημερίδα συλλόγων που διοργανώθηκε πρόσφατα.

Μπαίνοντας πλέον στον οικισμό, στα δεξιά σου θα συναντήσεις το βρεφονηπιακό σταθμό, ξέρεις αυτόν που ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού τον Αύγουστο του 2018 έκλεισε αναίτια και με μεγάλη ευκολία. Στο σημείο αυτό θα σου αναγνωρίσω ότι με δική σου απόφαση λειτούργησε την επόμενη μέρα. Παραμένουν όμως αναπάντητα τα ερωτήματα της αισχρής πράξης του προέδρου κατά του χωριού μας.

Φτάνοντας στην πλατεία θα σε περιμένουν οι υποψήφιοι σου. Aυτές οι «βόμβες» που έσκασαν στα χέρια σου! Οι άνθρωποι που σε έχουν κατηγορήσει ανοιχτά για κακοδιαχείριση, αυτοί που φώναζαν ότι πήρατε τα χρήματα της οδοποιίας για να κάνετε προεκλογικό αγώνα στον Ωρωπό, αυτοί που φώναζαν στα κανάλια ότι κάψατε τον Κάλαμο και δεν αποζημιώθηκαν εξαιτίας σας! Θα σας υποδεχτούν μετά Βαΐων και Κλάδων να σας χειροκροτήσουν, για ό,τι σας έχουν κατηγορήσει δημόσια.

Δεν θα αναφερθώ σε αυτούς τους λίγους που σου έμειναν. Πέντε χρόνια δεν ακούσαμε τη φωνή τους. Άλλωστε και όταν ο Κάλαμος τους χρειάστηκε, ήταν απόντες… Καιγόμασταν 3 μέρες και ήταν απόντες! Αλήθεια, που πας με αυτούς;;;

Μεταξύ μας τώρα, το ξέρεις και εσύ, το καταλαβαίνουμε και εμείς, ότι η ανάγκη σε έκανε, με όποιο κόστος, να συμπορευτείς με αυτούς που δύο μέρες πριν τις εκλογές μοίραζαν την εφημερίδα «Αλήθεια» με μοναδικό θέμα τα τοξικά του Συκαμίνου. Βλέπεις η αδυναμία σου να «κλείσεις» ψηφοδέλτιο, ξεκινάει από το χωριό σου!

Αν επιλέξεις τον παραλιακό δρόμο, να προσέχεις! Σε πολλά σημεία γίνεται μονόδρομος γιατί έχει πέσει ο δρόμος και σε αρκετά άλλα οι λακκούβες μπορεί να προκαλέσουν φθορά στο Δημαρχιακό αυτοκίνητο.

Κοίταξε μέσα στο λιμάνι των Αγίων Αποστόλων. Εχει γίνει στεριά. Και χαλάς το image των υποψηφίων σου, που θέλουν να φέρουν τα κότερα.

Ανεβαίνοντας θα δείς τα καμένα, αυτά που οι υποψήφιοι σου σε κατηγορούσαν ανοιχτά για αμέλεια. Βλέπεις ηγήσε της πολιτικής προστασίας μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοτικής μας ενότητας.

Αν έρθεις από Καπανδρίτι, πέρασε από το νεκροταφείο για να διαπιστώσεις ότι δεν έχετε… ούτε ιερό ούτε όσιο! Εκεί λειτουργεί μία χωματερή με τις ευλογίες σου, τάχα μου για προέκταση… Με σκουπίδια και κλαριά!!!

Όποιο δρόμο και αν διαλέξεις να προσέχεις, γιατί η φιλοζωική και η επιτροπή αδέσποτων ζώων του Δήμου, μαζεύουν τα σκυλιά από τις πλατείες, τα αφήνουν στο βουνό και αυτά πετάγονται στα διερχόμενα αυτοκίνητα με κίνδυνο τη ζωή τους και την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων.

Τον Κάλαμο Δήμαρχε τον άφησες στο περιθώριο! Απαξίωσες το χωριό μας και την απάντηση σου θα την πάρεις στις 26 Μαΐου. Και αυτή τη φορά θα έρθεις τρίτος, μα με μεγάλη διαφορά. Καλώς να ορίσεις…

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.