ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΟΜΠΙΚΟΣ: Ο Δήμος είναι σήμερα υποταγμένος και δεσμευμένος από τις πολιτικές των εργολάβων

Του ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΜΠΙΚΟΥ *, υποψηφίου συμβούλου Ωρωπού με τη «Συνεργασία Ευθύνης»

Ο Δήμος Ωρωπού είναι σήμερα υποταγμένος και δεσμευμένος από τις πολιτικές των εργολάβων και συναλλαγές μεγάλων ή μικρών συμφερόντων.

Πλέον είναι φανερό ότι ο δήμος μας χρειάζεται μια δημοτική παράταξη ανεξάρτητη, με νέα πρόσωπα άφθαρτα, όχι πολιτικούς, αλλά ανθρώπους με πολιτική άποψη και φρέσκες ιδέες. Κύριο χαρακτηριστικό τους θα πρέπει να είναι το πραγματικό ενδιαφέρον για τον τόπο τους. Να έχουν τον χρόνο και την όρεξη να ασχοληθούν υπεύθυνα και να βάλουν το δικό τους λιθαράκι για την ανάπτυξη του τόπου και όχι για τη δική τους ματαιοδοξία και αυτοπροβολή.

Μόνο με μια τέτοια παράταξη, αυτό το στολίδι της Αττικής που ονομάζεται Δήμος Ωρωπού, έχει ελπίδα να επιβιώσει. «Όχι» σε κάποιους τοπικούς «άρχοντες» που θεωρούν το Δήμο “μαγαζάκι” τους και παίζουν με το μέλλον αυτού του τόπου και των δημοτών του.

Ο δήμος ανήκει στους ΔΗΜΟΤΕΣ του και σε κανέναν άλλο.

Εγώ σαν γέννημα θρέμμα αυτού του στολιδιού και συγκεκριμένα του χωριού Ωρωπού, που οι δημοτικές Αρχές του χθες και του σήμερα το έχουν εγκαταλείψει και το έχουν αποκομμένο από τον υπόλοιπο δήμο, λυπάμαι να βλέπω και να βιώνω αυτή τη κατάσταση.

Όσο λοιπόν περνάει από το χέρι μου αυτό θα αλλάξει και θα γίνει ένα χωριό όπως του αξίζει. ΣΤΟΛΙΔΙ που τιμά όχι μόνο το όνομα του Δήμου, αλλά και την ιστορία του.

* Ο Βασίλης Τσομπίκος είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Ωρωπού. Είναι ιδρυτικό μέλος και αντιπρόεδρος του Κυνηγετικού-Κυνοφιλικού Συλλόγου Βορειανατολικής Αττικής, με πλούσια δράση και με παρεμβάσεις χρήσιμες στον χώρο. Αποτελεί μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών Ωρωπού, καθώς και ενεργό μέλος, με πολύπλευρη δραστηριότητα και συμμετοχή στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασωπός.

Για 4 χρόνια υπήρξε εθελοντής της Πολιτικής Προστασίας και πυρασφάλειας του Δήμου Ωρωπού. Είναι εκλεγμένος Τοπικός Σύμβουλος Ωρωπού. Τον διακρίνει η ευθύτητα και η απλότητα του χαρακτήρα του, γι’ αυτό είναι και ιδιαίτερα αγαπητός στους συμπολίτες του.

Ο Βασίλης πάντα πρόθυμα και με μεγάλο ενθουσιασμό είναι παρών σε κάθε μάχη αυτού του τόπου, σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις βαθμίδες. βάζοντας μπροστά το εμείς και αφήνοντας κατά μέρος το εγώ, ο Βασίλης είναι ο άνθρωπος που παλεύει για το κοινωνικό σύνολο και για τους συμπολίτες τους.

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.