Πόσα την «πλήρωσαν» για να απειλεί δύο πολίτες αυτού του τόπου;;;

Ο σημερινός και απερχόμενος δήμαρχος, το 2014, βλέποντας την «φερτή» εφημερίδα-καμικάζι της λάσπης «ΑΛΗΘΕΙΑ», μίλαγε για «αναλγησία» και «γελοιότητας της τελειωμένης δημοτικής αρχής» που την είχε φέρει! Και ρωτούσε «πόσα πλήρωσε ο προηγούμενος δήμαρχος» για να κάνει δυσφήμιση στην περιοχή!

Επίσης, αποκαλούσε τον προηγούμενο δήμαρχο «λίγο σαν άνθρωπο» και «ελαχιστότατο δήμαρχο»! Και όλα αυτά, γιατί η «φερτή» εφημερίδα έγραφε ότι «υποψήφιος δήμαρχος του Ωρωπού, μολύνει τον Ασωπό».

Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, αυτή η «φερτή» εφημερίδα από τη Λούτσα, εμφανίζεται πάλι, αυτή τη φορά «στήριγμα» του σημερινού δημάρχου -δεν θα γλυτώσει και αυτός το «απερχόμενος»- και μοιράζεται στην «σχεδιασμένη» προεκλογική συγκέντρωση του δημάρχου, την περασμένη Κυριακή στο «Ατλαντίς», ΠΡΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ -εις γνώση του φυσικά- απόπειρα… ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑΣ εναντίον μου!!!

Δηλαδή, εμφανίστηκε ΚΑΙ με αυτήν την «τελειωμένη» σημερινή δημοτική αρχή, αυτή η εφημερίδα των.., «ειδικών αποστολών«, να απειλεί ευθέως τη ζωή μου και να δημιουργεί απειλή και για τον Ανδρέα Γαζβινιάν!

Τί θα πετύχει άραγε; Μόνο να μου δώσει αυτή τη φορά το δικαίωμα να ρωτήσω: Πόσα την «πλήρωσαν», για να απειλεί δύο πολίτες, επειδή ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ και αποκαλύπτουν τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ;;;

Και η εφημερίδα αυτή γράφει για «μετρ παραπληροφόρησης», για «σκοταδισμό» (που τον φέρνει), «άκρατο λαϊκισμό» και «ασύστολη μπουρδολογία»! ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά που ανήκουν στην ίδια την εφημερίδα (δεν της τα παίρνει κανείς) και στην επικοινωνιακή ομάδα της απερχόμενης δημοτικής αρχής και μάλιστα με… ΒΕΒΑΙΩΣΗ της Δικαιοσύνης! (Βλέπε «Παρατηρητής»)

Και για να δώσουμε ένα άλλο παράδειγμα της εφημερίδας αυτής των… «ειδικών αποστολών«, σήμερα αναλαμβάνει και την «αποστολή» για «ΑΠΑΞΙΩΣΗ» ενός ανθρώπου, θιασώτη της νομιμότητας, της διαφάνειας, των ηθικών αξιών, που πρόσφερε πολύ σημαντικό έργο στην παραλία του Ωρωπού! Είχε προηγηθεί η πρώτη της  «αποστολή», με την οποία σημάδεψε και το σημερινό γυρισμό της, που δεν ήταν άλλη, από την κατασυκοφάντηση και άλλων καταξιωμένων ανθρώπων στην κοινωνία του Ωρωπού (Νώντα Δημητρίου, Κώστα Λίτσα) μόνο και μόνο επειδή συμμετέχουν με τον Γιώργο Γιασημάκη στη δημιουργία της «Συνεργασία Ευθύνης», η οποία πανικοβάλει την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Η συνέχεια λοιπόν της «αποστολής» ήταν… ένα βήμα παρακάτω. Στην προτροπή για βιαιοπραγίες!!! Έτσι, ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ την πραγματικότητα σε μια πολύ δύσκολη εποχή για πολλούς ανθρώπους… να στρέψει άλλους ανθρώπους εναντίον μας! ΓΙΑΤΙ αυτό;;; Γιατί -πέρα από εμένα που ανέφερα- ο Ανδρέας Γαζβινιάν άρχισε πρώτος να ξετυλίγει το κουβάρι της ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ και των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ της απερχόμενης δημοτικής αρχής!

Σήμερα η φερτή «ΑΛΗΘΕΙΑ» του…ΨΕΜΑΤΟΣ, γράφει για τον Ανδρέα Γαζβινιάν, ότι «οδήγησε όσους επιχειρούν στην παραλία στην καταστροφή»!!!

Δείτε όμως τι πρωτοσέλιδο είχε τον Μάρτιο του 2013 και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Να ενημερώσουμε πρώτα, ότι το Λιμενικό Ταμείο ΚΑΤΑΛΗΦΘΗΚΕ ένα χρόνο πριν από την προηγούμενη δημοτική αρχή, τον Μάρτιο του 2012, αφού στον τελευταίο νόμιμο πρόεδρό του (ΑΝΔΡΕΑ ΓΑΖΒΙΝΙΑΝ) δεν του επέτρεψαν ούτε να παραδώσει!!! Τόσο πολύ βιάζονταν… να το ρίξουν στην… ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, με αποτέλεσμα και σήμερα ακόμη να ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ προς όφελος του τόπου, με ευθύνη φυσικά της σημερινής απερχόμενης δημοτικής αρχής! (Όλα αυτά τα αναφέρει με επίσημα στις σελίδες της 12-14, φύλλο 121) 

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.