Πράγματι κύριε δήμαρχε… «ο τελικός κριτής θα είναι ο δημότης» – Απάντηση Ιωάννας Στεργίου

Έχει χαθεί εντελώς η «μπάλα» από τη δημοτική αρχή και σε ακανθώδη μονοπάτια οδηγεί το δήμαρχο η επικοινωνιακή του… λασποομάδα!

Για να γνωρίζουν οι δημότες και την τελευταία πινελιά στο αόρατο έργο της, πρέπει να μη χάσουν να δουν το προεκλογικό σποτάκι που κυκλοφόρησe, με πρωταγωνιστές το δήμαρχο και το… δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη! Πιστεύοντας βεβαίως, ότι ο ίδιος θα είναι πάλι δήμαρχος Ωρωπού και ο κ. Πατούλης Περιφερειάρχης στη θέση της κας Δούρου!

(Λόγω της ακαταλληλότητας του βίντεο, δεν το δημοσιεύουμε).

  • Και τι δείχνει το βίντεο αυτό; Μια 5ετία χαμένη για το δήμο, με προεκλογικά δρομάκια, πανηγύρια… πανηγύρια… πανηγύρια, αθλητικές επιτυχίες δημοτών και… κοινωνικές, θρησκευτικές και εθνικές εκδηλώσεις!

Αξίζει να το δουν ΟΛΟΙ οι δημότες του Ωρωπού, για να ΔΟΥΝ όλα τα «έργα» μιας ολόκληρης 5ετίας! ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ! Θα συμφωνήσουμε μαζί του όμως όταν λέει: «Και ο τελικός κριτής θα είναι ο δημότης!».

Η πρώτη απάντηση που πήρε για το σποτάκι αυτό, ήρθε από την περιφερειακή σύμβουλο με την οποία συνεργάστηκε στενά, κα Ιωάννα Στεργίου και επειδή, βολεύονται να παραπλανούν τους δημότες του Ωρωπού όταν κάποιο γραπτό δεν τους συμφέρει, την παρουσιάζουμε φωτογραφημένη.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.