Ο Ωρωπός «μαράζωσε» γιατί εμείς οι δύο και άλλοι 9.180 δημότες του Ωρωπού, του δώσαμε το 2014… τη θέση του δημάρχου!!!

Στο τελευταίο φύλλο της “φερτής εφημερίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ» από την Αρτέμιδα (Λούτσα) Μεσογείων” όπως την αποκαλούσε στις 24 Μαϊου 2014 ο απερχόμενος δήμαρχος Ωρωπού, γράφεται και μάλιστα πρωτοσέλιδα, ότι εγώ και ο Ανδρέας Γαζβινιάν “είμαστε ένα δίδυμο σε κοινή πορεία που φιλοδοξεί να διοικεί από το παρασκήνιο και έχει γίνει η αιτία του οικονομικού μαρασμού του Ωρωπού”!!! Μάλιστα, προτρέπει κάποιοι να βιαιοπραγήσουν εναντίον μου, ενώ συκοφαντεί και λοιδορεί έναν άνθρωπο των κοινών, επειδή είναι καθαρός στις πράξεις του, ηθικός στη ζωή του και οπαδός της νομιμότητας!

Θα μου επιτρέψουν εδώ, τόσο ο εν λόγω εκδότης, όσο και ο σημερινός αδίστακτος “εντολέας” του, να θυμηθούμε ένα περιστατικό στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, όταν ο Γέρος της Δημοκρατίας, Γεώργιος Παπανδρέου, για κάποιον βουλευτή που τον έβριζε, ρώτησε: «Ποιος το λέει αυτό;». «Εγώ», απάντησε ο βουλευτής από τα έδρανα. «Τότε δεν έχει καμία σημασία», ανταπάντησε ο Γέρος της Δημοκρατίας όταν τον είδε. Και σημασία δεν έχει γι’ αυτόν τόσο το τι λέει κάποιος, αλλά το ποιος είναι αυτός που το λέει.

Στο σημείο αυτό θα μπορούσα να τελειώσω την απάντησή μου με τις σκέψεις μου αυτές. Όμως, έχουμε κάτι να απαντήσουμε στον εκδότη της εφημερίδας αυτής.

Θα μπορούσε κάποιος κύριε εκδότη να μας πει “αιτία του οικονομικού μαρασμού του Ωρωπού”, γιατί εμείς οι δύο και άλλοι 9.180 δημότες του Ωρωπού, στον «εντολέα» σου δώσαμε το 2014… τη θέση του δημάρχου!!! Έτσι… μαράζωσε ο Ωρωπός!

Για όλα τα άλλα που αναφέρει η εφημερίδα αυτή, αρκεί να θυμηθούμε ένα δελτίο Τύπου του συνδυασμού “Πρώτα ο Δημότης” του δημάρχου, στις 24-5-2014, όταν ο ίδιος ήταν το αντικείμενο του φόβου και του πανικού της προηγούμενης δημοτικής αρχής, στο οποίο αναφερόταν σε δημοσιεύματα της… “φερτής ΑΛΗΘΕΙΑΣ” και το οποίο είναι:

Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ του Δημάρχου και η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ της τελειωμένης Δημοτικής του Αρχής, έφτασαν στο αποκορύφωμά τους!

Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ του Δημάρχου Ωρωπού κυρίου Οικονομάκου και των ανθρώπων που κάνουν πράξη τις ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ εντολές του, έφτασε στο ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ της!!! Σήμερα, 48 ώρες προτού ο κόσμος του Ωρωπού του δείξει την πόρτα ΕΞΟΔΟΥ από τη διοίκηση του Δήμου, ΓΕΜΙΣΕ το διαδίκτυο με ΛΑΣΠΗ για τον τόπο μας, μήπως και ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ την ψήφο των συμπολιτών μας και κρατηθεί στην καρέκλα της εξουσίας του!!! Με τον ΧΥΔΑΙΟ τίτλο: «Υποψήφιος δήμαρχος του Ωρωπού μολύνει τον Ασωπό», ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ τώρα που ο τόπος μας περιμένει τους φίλους του, τους ανθρώπους που δίνουν ζωή στην τοπική μας οικονομία, απολαμβάνοντας τη θάλασσά μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι επαγγελματίες μας, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ, για να εξυπηρετήσει ΜΟΝΟ τα πολιτικά του ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!! Μια «βόλτα» στο διαδίκτυο είναι αρκετή για να δει ο συμπολίτης μας, ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ κάνει στον τόπο ο κύριος Οικονομάκος. Άραγε, ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ο κύριος Οικονομάκος, για όλη αυτή τη ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ;;; Αποδέχθηκε πολύ λίγος σαν άνθρωπος και ελαχιστότατος, ανύπαρκτος σαν Δήμαρχος.

Η γελοιότητα της τελειωμένης Δημοτικής του Αρχής, έφτασε και αυτή στο αποκορύφωμά της! Και είναι γελοιότητα, γιατί φτάνει να διαβάσει ο κάθε δημότης του Ωρωπού το δημοσίευμα της φερτής εφημερίδας «ΑΛΗΘΕΙΑ» από την Αρτέμιδα (Λούτσα) Μεσογείων, για να καταλάβει.

Η χθεσινή κυκλοφορία της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ», που σίγουρα θα μοιράζεται σήμερα από υπαλλήλους του Δήμου, με ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ έκδοση και με τίτλο «Κραυγή αγωνίας του Ωρωπού» και υπότιτλο «Όχι στα τοξικά απόβλητα. Ναι στους βιολογικούς καθαρισμούς» -δηλαδή ένα από τα συνθήματα του Δημάρχου- δεν διστάζει να ΔΥΣΦΗΜΕΙ τον Ωρωπό, που είχε την ΑΤΥΧΙΑ να είχε τον κύριο Οικονομάκο Δήμαρχο! Αυτός είναι ο Γιάννης Οικονομάκος και τα επιτελεία ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ που έχει. Που κάνουν όμως ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ στην παραποίηση της αλήθειας και… ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!

Δεν είχαν ούτε την εξυπνάδα οι συντάκτες της εφημερίδας αυτής, να γράψουν έναν δικό τους πρόλογο σε ένα έγγραφο του 2011(!!!) που παρουσιάζουν και έβαλαν αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ που τους υπαγόρευσε και ΠΛΗΡΩΣΕ ο Δήμαρχος! Και για να το αποδείξουμε αυτό, τους ρωτάμε και θα περιμένουμε την απάντησή τους στη Δικαιοσύνη που σήμερα κιόλας, θα ζητήσουμε τη συνδρομή της:

1) Από ποια στοιχεία του ρεπορτάζ σας προκύπτει πως ο Θωμάς Ρούσσης είναι «ο Δημιουργός του εγκλήματος των χωματερών»;; Που είναι η έρευνα που υποτίθεται κάνατε;; Πότε τη δημοσιεύσατε;; Από που προκύπτει πως υπάρχουν «θαμμένα τοξικά απόβλητα»;; Το έγγραφο που δημοσιεύσατε είναι γνωστό από το 2011 και δεν το λέει ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

2) Από που γνωρίζετε ΕΣΕΙΣ από την Αρτέμιδα Μεσογείων, πως ο Θωμάς Ρούσσης είναι ο «εκφραστής του αυταρχικού ΧΘΕΣ»;;; Κύριε εκδότη που είτε το γράφετε ΕΣΕΙΣ αυτό, είτε με ευθύνη σας το γράφει κάποιος άλλος, ζήσατε ποτέ τη διοίκηση Ρούσση στο Συκάμινο ή τον ζήσατε μέσα στην οικογένειά του, για να τον κατηγορείτε για αυταρχικότητα;;

3) Όταν γράφετε πως «απειλεί να δηλητηριάσει και την ψήφο MAΣ», τι εννοείτε;; Θα δηλητηριαστεί η ψήφος σας στην Αρτέμιδα Μεσογείων, από την εκλογή του Θωμά Ρούσση στον Ωρωπό;; Έχετε συναίσθηση αυτών που γράφετε;;;

Για τα υπόλοιπα που αναφέρετε και μιλάτε για τον Γιάννη Οικονομάκο, περί… «ο οραματιστής των βιολογικών καθαρισμών…» κ.λ.π., δεν χρειάζεστε να ασχοληθούμε εμείς. Θα ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ οι δημότες του Ωρωπού σε δύο μέρες μέσα από την κάλπη, για το ΠΟΙΟΣ είναι ο Δήμαρχος Γιάννης Οικονομάκος και ΠΟΙΟ έργο έκανε στον Ωρωπό. Να σημειώσουμε όμως, πως αυτά που γράφετε κύριε Εκδότη, ΜΟΝΟ ο ΙΔΙΟΣ ο κύριος Οικονομάκος θα μπορούσε να τα γράψει!!!

Και μια τελευταία ερώτηση: Αντιλαμβάνεστε κύριε Γιώργο Γκόντζο, εκδότη της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ» από την Αρτέμιδα (Λούτσα), πως με αυτή τη ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ που κάνετε, ΧΤΥΠΑΤΕ μόνο το Δήμο Ωρωπού και τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ του;;; ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ πήρατε;; Από ΠΟΥ τα πήρατε;; Καταστρέφετε τον τόπο μας ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ;;;

Σήμερα κύριε Γκόντζο, σας υποβάλλουμε αγωγή αποζημίωσης ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000) και το ποσό που θα σας επιδικαστεί, θα διανεμηθεί στους επαγγελματίες του Δήμου μας, για την οικονομική ζημιά που θα υποστούν από το δημοσίευμά σας.

«ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ»

ΑΛΗΘΕΙΑ κύριε δήμαρχε, το πήρατε το 1.000.000 ή άλλο ποσό; Και αν το πήρατε… που το διαθέσατε;

 

 

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.