Ο Βασίλης Φοργιάρης, μια “ήρεμη δύναμη” στα κοινά του Ωρωπού, με τη «Συνεργασία Ευθύνης»

Ο Βασίλης Φοργιάρης, μια “ήρεμη δύναμη” στα κοινά του Ωρωπού, άνθρωπος ευγενικός, με έμπειρία στα κοινωνικά προβλήματα του τόπου, συντάσσεται με τη “Συνεργασία Ευθύνης” με επικεφαλής τον Γιώργο Γιασημάκη.

Γεννήθηκε στην Καβάλα και από το 1975 κατοικεί με την οικογένειά του στον Ωρωπό. Υπηρέτησε ως αστυνομικός στον Κάλαμο και στην Τροχαία Μαλακάσας και και η ιδιότητά του αυτή, τον οδήγησε να βρίσκεται πάντα κοντά στον πολίτη. Διετέλεσε επί πολλά χρόνια πρόεδρος του συλλόγου των Ποντίων με πολύ αξιόλογο έργο, όπως επίσης και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων γυμνασίου-λυκείου.

Ο Βασίλης Φοργιάρης στην αυτοδιοικητική του παρουσία, χρημάτισε πρόεδρος της ΚΕΔΩ, με χρηστή διοίκηση και πολλαπλή προσφορά, αφήνοντας πίσω του σημαντικό έργο, αναγνωρισμένο από όλους τους συνδημότες του.

Από τη θέση του αυτή, ήρθε ακόμη πιο κοντά με τις τοπικές κοινωνίες του Δήμου και όπως αναφέρει ο ίδιος, “βίωσε από κοντά τις ανησυχίες και τα προβλήματα των συνδημοτών” του.

Σήμερα ο Βασίλης Φοργιάρης, θερμός υποστηρικτής του έντιμου και στοιχειοθετημένου πολιτικού διαλόγου, καταθέτει για μια φορά ακόμη την υποψηφιότητά του για δημοτικός σύμβουλος στην κρίση των συνδημοτών του, με ζήλο και άσβηστη την επιθυμία, να προσφέρει στο αύριο του Δήμου, στο πλευρό του Γιώργου Γιασημάκη.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.