Ένα «σποτάκι» για να γελάς και ταυτόχρονα… να κλαις για τον τόπο!

Ένα προεκλογικό σποτάκι κυκλοφόρησε η δημοτική αρχή και αξίζει να αναφερθούμε σε αυτό, γιατί, από μόνο του είναι μια αδιάψευστη μαρτυρία της προσπάθειας να παραπλανηθεί ο δημότης του Ωρωπού:

Το σποτάκι αυτό λέει:

«Εδώ και 4,5 χρόνια κάποιοι προσπαθούν να υποβαθμίσουν και να απαξιώσουν το έργο της Δημοτικής Αρχής Ωρωπού»!

Δεν καταλαβαίνει αυτή η δημοτική αρχή, ότι 4,5 χρόνια τώρα το απαξιώνουν οι ίδιοι οι άνθρωποί της;;;

Επίσης αναφέρει:

– «Μες την οικονομική κρίση ο Δήμος κατάφερε και εξασφάλισε χρηματοδοτήσεις από Υπουργεία την Περιφέρεια & από Ευρωπαϊκά Προγράμματα».

Στις «χρηματοδοτήσεις» αυτές που αναφέρουν, ας πουν και πόσες από αυτές πήραν, γιατί κάηκε ο Κάλαμος, το Καπανδρίτι και το Πολυδένδρι!

Μέσα την οικονομική κρίση όμως, ο δήμος ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ το τιμολόγιο της ύδρευσης, χωρίς να σκεφτεί καθόλου την οικονομική κρίση των δημοτών του, με το νερό να κατασπαταλείται από τις δεκάδες διαρροές! Επιβάρυνε το ταμείο του δήμου με εκατομμύρια, δίνοντας την καθαριότητα σε εργολάβο! Μέσα στην οικονομική κρίση έσπασε ρεκόρ στις απευθείας αναθέσεις, τις αστείες -για τα μάτια- εκπτώσεις και διαπραγματεύσεις χωρίς δημοσίευση! Μέσα στην οικονομική κρίση, κατά αυτούς, ανάγκη είχαν μόνο οι «κουμπάροι» και οι ημέτεροι και όχι όλοι οι επαγγελματίες του δήμου! Μέσα στην οικονομική κρίση εξ άλλου, βρήκε από τα λεφτά των δημοτών, να πληρώνει τον υβριστή και συκοφάντη «ειδικό» τους σύμβουλο!

Και αφού αναφέρεται σε οικονομική κρίση, ας κάνει επιτέλους και έναν απολογισμό για τα νομικά πρόσωπα του δήμου και να πει πόσα εκατομμύρια πήραν και που πήγαν όλα αυτά τα λεφτά! Φυσικά ούτε μιλιά δεν ακούστηκε για την κυκλοφορία… εικονικών τιμολογίων!

Και τέλος, χωρίς καμία συστολή, λέει στους συνδημότες της:

– «Ο Δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης κάνει Απολογισμό των έργων του… Σε κάθε Δημοτική & Τοπική Κοινότητα συζητώντας με τους κατοίκους της» και συνεχίζει: «Μάθε τα έργα που έγιναν & συνεχίζονται να γίνονται στο χωριό σου…»! «Ενημερώσου από τα φυλλάδια Απολογισμού που κυκλοφορούν για κάθε Δημοτική Ενότητα ξεχωριστά για να γνωρίζεις και να κρίνεις ο ίδιος».

Αλήθεια… τί μπορεί να σκεφθεί κανείς, βλέποντας γύρω του την πραγματική εικόνα;;;

Και αφού συζητά -όπως λέει- με τους κατοίκους κάθε κοινότητας, ΓΙΑΤΙ τους ζητά να ενημερωθούν… από τα φυλλάδια που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν;;; Τα «έργα» του είναι… ΑΟΡΑΤΑ και μόνο… καταγράφονται σε φύλλα χαρτί;;; Ή μήπως φταίει η… «αόρατη» στολή του Βασιλιά, κατά το γνωστό παραμύθι;;;

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.