ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ: Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ για τον τόπο μας

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΙΟΥΣΗΣ, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ωρωπού

Η «Συνεργασία Ευθύνης» δεν είναι δύο λέξεις στις οποίες κάποιοι άνθρωποι μπήκαν από κάτω για να κερδίσουν κάποιες θέσεις στο δημοτικό μας βίο.

Η «Συνεργασία Ευθύνης» είναι ο τίτλος ενός όρκου, ο οποίος θέλει να βάλουμε επιτέλους ένα τέλος στην εικόνα διάλυσης που επικρατεί σήμερα στον τόπο μας. Είναι το μεγάλο βήμα για να αλλάξουμε την πορεία του και πρώτα να ζωντανέψουμε την τοπική συνείδηση που οι πράξεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής την έχουν τσαλαπατήσει.

Πράξεις που θέλουν τις αξίες να απαξιώνονται και οι υπεύθυνοι γι’ αυτό, να σφυρίζουν αδιάφορα και προκλητικά, εξυπηρετώντας επί πέντε χρόνια τα συμφέροντα των λίγων, με αδιάντροπη αδιαφορία για τα συμφέροντα του συνόλου της κοινωνίας και του τόπου μας.

Πράξεις που κρύβονται πίσω από τη δημοτική παραπληροφόρηση, η οποία προσπαθεί να μας δείξει το δέντρο, έστω και μαραμένο και να μας κρύψει το “καμένο” δάσος και τους “πυρομανείς” της εξουσίας.

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που όλα έχουν γίνει εξαιρετικά δύσκολα για το Δήμο μας, με αποτέλεσμα οικογένειες συνδημοτών μας “να έχουν περάσει το κατώφλι της ανέχειας και σπίτια γεμάτα ζωντάνια να ερημώσουν”.

Αυτή η στενάχωρη πραγματικότητα πρέπει να αλλάξει και μόνο μια συνεργασία ευθύνης μπορεί να το κάνει και να τον βγάλει από τα αδιέξοδά του, όπως και εμάς τους δημότες του από το τέλμα της στασιμότητας και της χαμένης ελπίδας.

Είναι ο μονόδρομος που θέλει την αλήθεια ως μόνο οδηγό για την επόμενη μέρα. Μια μέρα που θα κυριαρχείται από την «καλημέρα της αυλόπορτας» όπως χαρακτηριστικά είπε και ο επικεφαλής και εγγυητής της «συνεργασίας ευθύνης» αυτής, Γιώργος Γιασημάκης.

Και όταν λέμε την «καλημέρα της αυλόπορτας», σημαίνει να κατορθώσουμε να σταθούμε δίπλα στο συνδημότη μας, μαζί του στα καθημερινά του προβλήματα για επιβίωση και να τον πείσουμε πως πάντα υπάρχει μια νέα αρχή και άνθρωποι υπεύθυνοι να την στηρίξουν. Και όταν θα του λέμε “καλημέρα”, θα την εννοούμε και εμείς και αυτός. Όλοι.

Με τις λιγοστές αυτές σκέψεις, θέλω και να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να συμμετάσχω σε αυτήν την “Συνεργασία Ευθύνης”, με υποψήφιο Δήμαρχο τον φίλο και συνταξιδιώτη στους αγώνες που έχουμε δώσει για τη δικαίωση του Καλάμου και του Δήμου Ωρωπού, Γιώργο Γιασημάκη.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ

ΜΑΖΙ για τον τόπο μας!

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.