«Μην πυροβολείτε τον Αγγελιοφόρο»

Η Δημοτική Αρχή Ρούσση, στην προσπάθεια της να αποκρύψει και να υποβαθμίσει τις τεράστιες ευθύνες που έχει στην κάκιστη διαχείριση του θέματος με την Νέα Οδό, στις τελεσίδικες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (με ή χωρίς να στείλει δικηγόρο ο Δήμος) καθώς και στις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, έδειξε για ακόμη μια φορά το αδίστακτο πρόσωπό της.

Ξεπερνώντας τα εσκαμμένα και κάθε όριο δεοντολογίας και ηθικής, αποφάσισε να στοχοποιήσει εξαιρετικούς υπάλληλους του Δήμου, επειδή απλά, έχουν το θάρρος να υποστηρίξουν την άποψη τους, όπως η θέση τους επιτάσσει και το κουράγιο να αντισταθούν στην προσπάθεια αποσιώπησης ενός τόσο μεγάλου θέματος.

Είναι πραγματικά η πρώτη φορά που Δημοτική Αρχή θίγει τόσο βάναυσα και απροκάλυπτα Δημοτικούς Υπαλλήλους , απλά και μόνο για να καλύψει δικά της λάθη και παραλείψεις.

Η δικαιολογημένα οργισμένη ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου, τα λέει όλα.

Όπως και η προσωπική δήλωση της Διευθύντριας Οικονομικών του Δήμου Ωρωπού, Ιωάννας Βασιλειάδου, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Είναι πραγματικά λυπηρό και επικίνδυνο, η παρούσα Δημοτική Αρχή, χρησιμοποιώντας τους γνωστούς σκοτεινούς επικοινωνιακούς της κύκλους, να χαρακτηρίζει »στιγμιαίες προσωπικές απόψεις, που δεν αξίζουν τίποτα και δεν χρήζουν προσοχής», τις απόψεις της καθ ύλην αρμόδιας κατά τον νόμο, Διευθύντριας της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Είναι πράγματι λυπηρό και επικίνδυνο, να βαφτίζονται ειδήμονες και παντογνώστες, κάθε λογής ανώνυμοι υβρεολόγοι και να επιχειρούν, υπό την κάλυψη της Δημοτικής Αρχής, να θίξουν συνειδήσεις και να «κλείσουν» στόματα.

Όταν οι Διοικήσεις ξεφεύγουν σε τέτοιες ατραπούς, τίποτα πια δεν μπορεί να θεωρηθεί μη αναμενόμενο.

Καλούμε την Δημοτική Αρχή να αναλογιστεί την ζημιά που έχει προκαλέσει στον τόπο, με τους ερασιτεχνικούς και ετσιθελικούς χειρισμούς της και έστω την ύστατη ώρα, πριν την αποχώρηση της, να προσπαθήσει, ακούγοντας επιτέλους τους καθ ύλην αρμόδιους , να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται.

Είναι η ώρα να αντιληφθούν οι άνθρωποι της Δημοτικής Αρχής, πως δεν μπορούν πια να «παίζουν» με τις τύχες και με το αύριο αυτού του τόπου και να αφήσουν επιτέλους τους υπαλλήλους του Δήμου να κάνουν την δουλειά τους.

»Μην πυροβολείτε τον Αγγελιοφόρο, δεν φταίει αυτός για το περιεχόμενο του μηνύματος που φέρνει» .

Γραφείο Τύπου «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.