ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΛΟΚΑΣ: Ολική επαναφορά στην τοπική μας αξιοπρέπεια

Στη ζωή δεν σου επιτρέπεται να υπαναχωρήσεις στις αξίες που πιστεύεις και υπηρετείς! Οφείλεις να συνεχίσεις υπερπηδώντας τα όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο σου, κρατώντας πάντα τα μάτια σου ορθάνοιχτα στο στόχο.

Για ένα άνθρωπο λοιπόν που στόχο έχει να προσφέρει στον τόπο του, είναι αναγκαίο να κάνει δημιουργικές επιλογές. Και η επιλογή η δική μου για τις ερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, είναι η «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον φίλο και συναγωνιστή Γιώργο Γιασημάκη.

Καθίσαμε λοιπόν στην ίδια πλευρά του τραπεζιού κάποιοι άνθρωποι και κάναμε μια ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας πολιτική επιλογή, η οποία όλοι πιστεύουμε, δίνει χώρο στην ελπίδα και γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν είναι δυνατόν να θέλουμε να αλλάξουμε τη σημερινή σκληρή και καταστροφική πραγματικότητα, κάνοντας συμβιβασμούς με κάποια εύθραυστη ισορροπία ενός ετοιμόρροπου διοικητικού συνασπισμού.

Επιλέξαμε λοιπόν να γίνουμε μια πανίσχυρη δημοτική ομάδα για το καλό του τόπου μας και των συνδημοτών μας.

Όλοι εμείς γνωρίζουμε επίσης, ότι είναι μονόδρομος το να οδηγήσουμε το Δήμο μας με λυμένα χέρια στην επόμενη μέρα του, μια μέρα που θα δώσει χώρο στον άνθρωπο-δημότη και στην ανάπτυξη όλων των κοινοτήτων του Ωρωπού.

Γιατί τότε και μόνο τότε, είναι δυνατόν να αλλάξουν όλα όσα πρέπει να αλλάξουν.

Στόχος μας λοιπόν είναι η ολική επαναφορά στην τοπική μας αξιοπρέπεια, η οποία, δυστυχώς όλοι γνωρίζουμε, ότι έχει πάρει οριστικό διαζύγιο με τη σημερινή δημοτική αρχή της υποτέλειας.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΛΟΚΑΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ωρωπού, με τον Συνδυασμό «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Γιασημάκη

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.