Στη Σκάλα και τα Νέα Παλάτια Ωρωπού περιόδευσε ο Μιχάλης Χασιώτης

Πλαισιωμένος από νεολαίους της περιοχής περιόδευσε στην λαϊκή αγορά, στα εμπορικά καταστήματα και στα στέκια νεολαίας της περιοχής της Σκάλας και των Νέων Παλατίων Ωρωπού το πρωί του Σαββάτου ο Μιχάλης Χασιώτης, υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς της περιοχής, όπου άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής και της μεγάλης φορολογίας που υπόκεινται από κυβέρνηση και δήμο, τονίζοντας ότι κύριο μέλημα της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι η προστασία τους, παραθέτοντας σειρά προτάσεων.

Στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με μικροέμπορους και αυταπασχολούμενους, όπου τονίστηκε η ανάγκη ανακούφισης τους από την δημοτική φορολογία, προτείνοντας τους σειρά μέτρων προς αυτήν την κατεύθυνση.

Παράλληλα, συζητώντας με νεολαίους αφουγκράστηκε την αγωνία τους για ελεύθερη πρόσβαση στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, καθώς είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν 40-50 € το μήνα στον δήμο για να μπορούν να συμμετέχουν σε καλλιτεχνικά και αθλητικά προγράμματα.

Κάλεσε όλους να ενισχύσουν αποφασιστικά την Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές, για να μπει φρένο στην τοπική φορολογία, να απολαμβάνουν δωρεάν οι κάτοικοι της περιοχής μας τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και να δυναμώσει η Λαϊκή Αντιπολίτευση σε οποιαδήποτε κυβέρνηση, είτε είναι του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ.

Η περιοδείες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα καθώς και σε χώρους δουλειάς.

Μάρτιος 2019,

Το γραφείο τύπου,

www.lsoropou.wordpress.com

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.