Στόχος; Μόνο η… πρόσληψη!

Θέμα για πρόσληψη προσωπικού πυρασφάλειας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τρίμηνης διάρκειας, έτους 2019, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή πρόσκαιρων αναγκών του δήμου Ωρωπού, έφερε η δημοτική αρχή στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Και αφού δεν υπήρξε καμία προηγούμενη προετοιμασία για ένα τόσο σοβαρό θέμα και ήρθε μόνο και μόνο για να «περάσει» με τη δημοτική πλειοψηφία… εδώ είναι το συμπέρασμα:

Στόχος; Μόνο η… πρόσληψη! Εκλογές γαρ… Σχεδιασμός; Κανένας! Ενημέρωση για το πώς θα γίνει η αντιμετώπιση αυτή; Καμία! Ερωτήματα; Αναπάντητα!

Αυτή είναι, δυστυχώς, η πραγματικότητα! Αυτή είναι η αλήθεια που δεν θέλει να ακουστεί η δημοτική αρχή. Και βγήκε τις τελευταίες μέρες σε τραπέζια και με τους λασποεπικοινωνιολόγους της ως μέσον, να σκορπίσει εντυπώσεις!

Μια δημοτική αρχή που τολμά να χρησιμοποιεί ως μέτρο απόδοσης ευθυνών, τις εκατό και παραπάνω ανθρώπινες απώλειες στον “κρανίου τόπο” Μάτι! Εκεί που το δάκρυ ακόμη κυλά… Μια ιερόσυλη σύγκριση!

Όμως, η δημοτική αρχή μπορεί να προσπαθεί να κρατηθεί… αιωρούμενη, οι λασποεπικοινωνιολόγοι της γράφουν τα «συμφέροντα«, αλλά τα υπαρκτά και αδιάσειστα στοιχεία υπάρχουν και ανατρέπουν την πολιτική της παραπλάνησης που επιχειρούν.

Και ένας άνθρωπος που αποδεδειγμένα έχει πολεμήσει εθελοντικά επί χρόνια και στην πρώτη γραμμή, την καταστροφική πύρινη λαίλαπα, ο Νώντας Δημητρίου, φτάνει να λέει… «ο Θεός να βάλει το χέρι του«!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.