Ο κύριος δήμαρχος καλό θα είναι, να μαλώσει τους… ψεματολόγους «καθηγητές» που διαθέτει!

Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου – παρωδία, ο δήμαρχος κύριος Ρούσσης, ανέφερε επί λέξη: “Σήμερα έγραψε ένα site ότι ο Δήμος έχασε τις αποφάσεις γιατί δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο. Αυτό είναι ένα μεγάλο ψέμα… Δεν παραβρέθηκε αλλά είχε καταθέσει φάκελο».

Άρα, παραδέχεται ότι σε ΜΙΑ… ΔΕΝ παραβρέθηκε!!!

Αν τώρα το site που αναφέρει εννοεί ότι είναι το δικό μας… ας διαβάσει καλύτερα. Εμείς γράψαμε: – Να μην πει ότι «και στις τέσσερις δίκες με την «Νέα Οδό» παρέστη δικηγόρος»!  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ  Τα χαρτιά τον διαψεύδουν! Επίσης  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ο δήμος χάνει 1.433.000 ευρώ… γιατί δεν παραστάθηκε στη δίκη!!!

Αν ο δήμαρχος ψάχνει να βρει «θύμα» για να του χρεώσει τα ψέματα που θέλει να πει στους συνδημότες του, καλό θα είναι να ρίξει μια ματιά δίπλα του, και να μαλώσει τους… ψεματολόγους «καθηγητές» που διαθέτει!

Και για το ποιά είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, είναι προτιμότερο να παρουσιάσουμε πάλι δύο βίντεο, που αφορούν συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου Ωρωπού στις 12-3-2018, ώστε οι δημότες του Ωρωπού να ακούσουν πάλι τους διαφωτιστικούς διαλόγους μεταξύ του κ. Ρούσση και του κ. Γιασημάκη. Γι’ αυτά που λέει ο Γιώργος Γιασημάκης και ΔΕΝ απαντά ο κ. Ρούσσης, παρουσιάζουμε παρακάτω και τα αντίστοιχα έγγραφα:

ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ στις 13/1/2016:

 

 

Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ στις 9/2/2016

 

 

 

ΑΠΟΦΑΣΗ_ΕΦΕΤΕΙΟΥ_2542-2017-1

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.