Γ. Οικονομάκος και Γ. Πατούλης μαζί σε εκδηλώσεις στο Δήμο Ωρωπού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έντονη η παρουσία του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Οικονομάκου, με το συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική», σε τρεις εκδηλώσεις στο Δήμο Ωρωπού, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 3 Μαρτίου.

Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγία Παρασκευή», όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους και να ανταλλάξουν απόψεις για προβλήματα της περιοχής.

Ακολούθως προσήλθε στην ειδική εκδήλωση, προς τιμήν του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη, την οποία διοργάνωσε το Κίνημα «TAKE ME HOME» του Οίκου Τρανούλη.

Με την ευκαιρία, ο Γ. Οικονομάκος είχε σύντομη συνομιλία με τον Γ. Πατούλη, όπου τον ενημέρωσε για την πορεία του προεκλογικού αγώνα του συνδυασμού στην Ανατολική Αττική.

Στη συνέχεια παρέστη στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας με θέμα «Γυναικών Αρεταί», την οποία διοργάνωσε η Ένωση Επιστημόνων Αττικής, όπου έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Ο Γ. Οικονομάκος, στο σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τους διοργανωτές για την ωραία εκδήλωση, αλλά και τον Γ. Πατούλη, ο οποίος έχει επισκεφτεί τον Ωρωπό πολλές φορές δείχνοντας το έντονο ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη της περιοχής.

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.