«Πρόεδρε άκουσέ με προσεχτικά! Ή ανακαλεί ή δεν συνεχίζεται!»

«Πρόεδρε άκουσέ με προσεχτικά! Ή ανακαλεί ή δεν συνεχίζεται! Το καταλαβαίνεις; Καταλαβαίνεις Ελληνικά;», φώναζε οριώμενος ο αντιδήμαρχος Κώστας Δέδες, συνεχίζοντας και χτυπώντας το έδρανο: «Εγώ δεν ανέχομαι να μου λένε αυτά τα πράγματα για τον Κάλαμο! Το άκουσες… το άκουσες… το άκουσες; Άντε μπράβο»!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: Ή ΑΝΑΚΑΛΕΙ Ή ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 26.2.2019

Ή ανακαλεί λοιπόν ή δεν συνεχίζεται (το δημοτικό συμβούλιο φυσικά)… απείλησε ο αντιδήμαρχος και η απειλή του έγινε τελικά πράξη! Το δημοτικό συμβούλιο διεκόπη από τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Χασιώτη (απουσίαζε ο πρόεδρος), ο οποίος προσπάθησε μάταια να υπάρξει τόσο σεβασμός στον θεσμό και στο χώρο, όσο και στο πρόσωπό του! Και πρόκειται για έναν ήπιο και ευγενικό άνθρωπο και επιστήμονα που όλοι γνωρίζουν. Οι άνθρωποι όμως της δημοτικής αρχής, τον έβλεπαν ως… «κόκκινο πανί».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΧΑΣΙΩΤΗ 26.2.2019

Ποιά ήταν όμως αυτά τα «πράγματα» που δεν ανεχόταν ο κ. Δέδες και από εκεί ξεκίνησαν όλα;

Ήταν η δικαιωματική θέση-άποψη του δημοτικού συμβούλου Νώντα Δημητρίου, ότι από κακή διαχείριση της δημοτικής αρχής, έχουν καεί επί τρία χρόνια περιοχές του δήμου. Ο κ. Δημητρίου είναι γνωστό σε όλους και πέρα από τα όρια του δήμου, ότι,  με την πυροσβεστική εθελοντική ομάδα του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Αυλώνα, «έχει φάει με το κουτάλι» τις φωτιές χρόνια τώρα και έχει τεράστια και αναγνωρισμένη εμπειρία. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΑΣ ΚΑΨΑΤΕ…

Ο Νώντας Δημητρίου όμως, με τον ευθύ και δυναμικό του λόγο που δεν έχει πολιτικές «στρογγυλάδες» και λέει τα πράγματα όπως ακριβώς τα πιστεύει, όλα τα τελευταία χρόνια της παρουσίας του στον έλεγχο της δημοτικής αρχής, βρίσκεται στο… «στόχαστρο» αυτών που ενοχλούνται από τις θέσεις και τις απόψεις του.

Παρ’ όλο λοιπόν που τον κάλεσε ο κ. Χασιώτης να ανακαλέσει σύμφωνα με την… «προσταγή» του αντιδημάρχου, του δημάρχου και των μελών της συμπολίτευσης, ο κ. Δημητρίου επανέλαβε: «Η πολιτική και διοικητική σας ανικανότητα δεν σας συμφέρει… Έπιασε φωτιά στον Κάλαμο και δεν μπορούσατε να την αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά! Ζητήσαμε να κουβεντιαστεί επαλειμμένες φορές το θέμα εδώ μέσα… δεν το κάνατε! Ζητάμε αν είστε τόσο ευαίσθητοι να έρθετε να μας πείτε ποιός ήταν τελικά ο υπεύθυνος της φωτιάς και ποια ήταν τα κενά σας; Εσείς είσαστε οι αλάνθαστοι, τα πήγατε τέλεια;» για να προσθέσει: «Η πολιτική τους ήταν αυτή που άφησε τον τόπο ακάλυπτο στις πυρκαγιές και τα αποτελέσματα ήταν αυτά..!».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Τελικά η συνεδρίαση αυτή που διεκόπη, συνεχίστηκε με αβάσιμη μήνυση που κατέθεσε ο κ. Δέδες στο αστυνομικό τμήμα του Ωρωπού, γιατί οι θέσεις και οι απόψεις ενός ανθρώπου, όσο και αν… τρομοκρατούνται… δεν φυλακίζονται και δεν χάνονται! Αντιθέτως, εκτίθενται ανεπανόρθωτα όσοι προσπαθούν να τις αλλοιώσουν για να παραπλανήσουν και να συκοφαντήσουν!

Φυσικά δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τις ύβρεις που ακούστηκαν μέσα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 26 Φεβρουαρίου 2019. Τα ηχητικά είναι από συμβούλιο αυτό. Ούτε όσα «αστεία» και θεωρίες γράφηκαν από τις πένες των «ειδικών συμβούλων» της δημοτικής αρχής, οι οποίοι είναι υπόλογοι απέναντι στη Δικαιοσύνη για συκοφαντία!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.