Δήμαρχος: «Το Λιμενικό Ταμείο Σκάλας Ωρωπού λειτουργούσε κατά το δοκούν… όπως ήθελε ο καθένας!

«Δεν μπορούσαν να τηρήσουν τους νόμους και τις διατάξεις…»

Μετά την αποκαλυπτική επιστολή του αντιδημάρχου Οικονομικών και πρώην προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Γιώργου Δάβρη, η οποία δεν άρεσε σε όσους παίρνουν τις αποφάσεις στη Διοίκηση του δήμου, ο «ειδικός σύμβουλος – παρατηρητής» του δημάρχου, κάνει αυτό ακριβώς για το οποίο πληρώνεται από δημοτικά χρήματα! ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ χωρίς καμία ΝΤΡΟΠΗ! 

Όμως, τα πραγματικά και ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ στοιχεία, είναι εδώ, όσο και αν έχει εντολή… «να μην τα ξέρει» και «να μην τα βλέπει»!

Θα τα βλέπουν όμως και θα τα ακούν οι δημότες του Ωρωπού!

Γράφει λοιπόν ο «ειδικός σύμβουλος – παρατηρητής», σχετικά με την πορεία και την τύχη  του Λιμενικού Ταμείου:

«Και αυτή η ομάδα σήμερα, με επικεφαλής τον κ. Γιασημάκη, έρχονται επικριτικά να στήσουν στον τοίχο της εξόντωσης, τις διοικήσεις που προσπάθησαν να ομαλοποιήσουν την καταστροφή μετά από μια ολέθρια διοικητική χρήση, του εξολοθρευτή της παραλίας».

Φυσικά, όταν λένε «εξολοθρευτή της παραλίας», αναφέρονται στον τελευταίο ΝΟΜΙΜΟ πρόεδρο του Κρατικού Λιμενικού Ταμείου, για τον οποίο ΔΕΝ έχει κανένας να του προσάψει το παραμικρό στα χρόνια της διοίκησής του και μάλιστα με πορίσματα ορκωτών λογιστών, σε όλη τη διάρκεια της διοίκησής του αυτής. Τον Ανδρέα Γαζβινιάν.

Και συνεχίζει ο «ειδικός σύμβουλος – παρατηρητής» την ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, γράφοντας:

«Έρχονται να κρίνουν και να καταδικάσουν τους επόμενους τρεις προέδρους που διαδέχτηκαν τον εξής ΜΟΝΑΔΙΚΟ (βλέπε παραπάνω), για πρωτοβουλίες που πάρθηκαν με τεράστιο πολιτικό κόστος για τους ίδιους αλλά με πρόθεση να δώσουν μια ανάσα ζωής στην κατεστραμμένη επιχειρηματική ζωή του τόπου».

Για να λέμε τώρα ΜΟΝΟ τις ΑΛΗΘΕΙΕΣ, αυτές που τις έχει… «καταπιεί» η λήθη με τα πολιτικά ζητούμενα, να θυμίσουμε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ωρωπού στις 14 Νοεμβρίου 2014, τότε που ο δήμαρχος και πρώτος πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού, Θωμάς Ρούσσης, έλεγε μεταξύ πολλών άλλων που έχουν πολύ ενδιαφέρον:

«Το Λιμενικό Ταμείο Σκάλας Ωρωπού λειτουργούσε κατά το δοκούν… όπως ήθελε ο καθένας! Δεν μπορούσαν να τηρήσουν τους νόμους και τις διατάξεις…»!!!

ΔΕΙΤΕ και ΑΚΟΥΣΤΕ στο ΒΙΝΤΕΟ

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.