Μια αγωνιώδη επιστολή που αποκαλύπτει και… «καίει»!!!

Αίτηση προς το Δημοτικό Λιμενικό Σκάλας Ωρωπού, με υπογραφή του αντιδημάρχου και πρώην προέδρου του, Γιώργου Δάβρη, αποκαλύπτει, εκτός του ότι έχει ασκηθεί ΠΟΙΝΙΚΗ δίωξη για ΑΠΙΣΤΙΑ εναντίον του ίδιου (αντιδημάρχου) και των πρώην επίσης προέδρων του, δημάρχου Θωμά Ρούσση και υποψήφιου δημάρχου, Διονύση Καμπιώτη, και τα εξής:

α) με πόση επιπολαιότητα διοικείται ο δήμος,

β) γιατί αυτό το νομικό πρόσωπο είναι ανήμπορο να προσφέρει και απλά υπάρχει και

γ) το κυριότερο, πως αντιμετωπίζονται στελέχη με δεκαετίες προσφοράς στον τόπο τους, όταν ο δημοτικός σχεδιασμός πέφτει έξω και δεν βολεύει πολιτικά!

Τότε είναι που τα πρόσωπα περνούν σε δεύτερη μοίρα και γίνονται… «αναλώσιμο προϊόν»!

Η επιστολή αυτή του αντιδημάρχου, είναι μια αγωνιώδη δική του έκκληση προς τη διοίκηση του νομικού προσώπου και φυσικά του δήμου, να εφαρμόσει τα… ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, τα οποία, από ό,τι ομολογείται στην επιστολή, ΔΕΝ εφαρμόζονται! Για ποιον λόγο; Δεν αναφέρεται, αλλά, είναι ηλίου φαεινότερον, ότι έχει να κάνει με πολιτικές επιλογές προεκλογικού χαρακτήρα!

Και ένας άνθρωπος, ο Γιώργος Δάβρης, που έχει μια 35ετία προσφοράς στον τόπο αυτό… έτσι… “αποζημιώνεται”; Με το να πληρώσει με τον κόπο της ζωής του, αυτές τις αχαρακτήριστες πολιτικές επιλογές της διοίκησης του δήμου; Δυστυχώς! Αυτή φαίνεται πως είναι η πραγματικότητα!

ΕΔΩ η επιστολή του Γιώργου Δάβρη:

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.