Δεν γνωρίζουν τον «Παρατηρητή»;;; Τον γνωρίζουν πολύ καλά!

Συνεχίζοντας να κάνουν τιτάνια προσπάθεια τα «επιτελεία» της δημοτικής αρχής για να υποβαθμίσουν την αποκάλυψη της αισχρής και εμετικής πρακτικής του “ειδικού συμβούλου” του δημάρχου, πριν από λίγη ώρα, γέμισαν τους διαδικτυακούς τόπους του Ωρωπού από σχόλιο, προφανώς από την «επικοινωνιακή» υπηρεσία του δήμου, με το οποίο… ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»!!!

Και ενώ έχουν τα στοιχεία που τον ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ… στα χέρια τους!!!

Και τον αναζητούν λοιπόν, γράφοντας:

(«Οι πλαστογράφοι της αλήθειας όμως, προφανέστατα στερούνται ακόμη και της κατανόησης ενός απλού κειμένου, αφού από τα στοιχεία που οι ίδιοι προσκόμισαν με δόξα και τιμή, δεν προκύπτει καμία αναφορά στο Γιάννη τον Παρατηρητή. Προκύπτει όμως, αυτό που ο ίδιος ο διαχειριστής της ιστοσελίδας Oropos News έχει γνωστοποιήσει σε κάθε αρμόδια αρχή, πολύ πριν τα «λαγωνικά» του Ωρωπού ξεχυθούν στο αγαπημένο τους κυνήγι μαγισσών. Και τι είναι αυτό που αδιαπραγμάτευτα προέκυψε; Είναι τα στοιχεία του διαχειριστή της ιστοσελίδας, τα οποία ο ίδιος έθεσε υπόψη των αρμοδίων και πραγματικών εισαγγελέων. ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»).

Για να ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΟΥΝ όμως τόσο αυτοί όσο και όποιοι άλλοι τους πιστεύουν… θα τους βοηθήσουμε να τον βρουν με μια απλή, πολύ απλή κίνηση!

Να μπουν στο Google και να ζητήσουν τον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΩΡΩΠΟΥ. Θα τον βρουν αμέσως:

Μπορούν όμως να αναζητήσουν πάλι στο Google, το Oroposnew.net, πάλι θα τον βρούν!

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!

 

ΠΟΙΟΙ λοιπόν είναι «οι πλαστογράφοι της αλήθειας» κύριοι και κυρίες;;; Πάντως, πάλι καλά που παραδέχεστε ότι από τα στοιχεία που πήρατε στα χέρια σας, «προκύπτει αυτό που ο ίδιος ο διαχειριστής της ιστοσελίδας Oropos News έχει γνωστοποιήσει σε κάθε αρμόδια αρχή»!!!

Μέσα από τα στοιχεία… μάθατε πια ότι το ομολογεί ο ίδιος… και τώρα το ομολογείτε και ΕΣΕΙΣ!!!

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.