Δημοτικό Συμβούλιο, θέμα… «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΩΡΩΠΟΥ»!!!

Αν και πιστεύω ότι άνθρωποι που “δημιουργούν” και “θρέφουν” “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ”, δεν καταλαβαίνουν από τέτοιου είδους παραινέσεις, θα αναφέρω μια πρόσφατη, “κλεμμένη” (μας συγχωρεί)  από τον “ειδικό συμβούλο – Παρατηρητή” του δημάρχου, με τη διαφορά ότι εμείς δεν έχουμε καμία απολύτως διάθεση να κοροϊδέψουμε και να παραπλανήσουμε κανέναν, όπως έκανε αυτός!

“Προσγειωθείτε κύριοι στην πραγματικότητα και κοιτάξτε γύρω σας απλά, καθημερινά, σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες μας. Γίνετε ανθρώπινοι, βατοί, σοβαροί, και κυρίως αληθινοί με προτάσεις που απασχολούν πραγματικά τον πολύ κόσμο” και απευθύνομαι όχι στους δημιουργούς και ηθικούς αυτουργούς “παρατηρητών”, αυτοί δεν έχουν σωτηρία, αλλά σε αυτούς που τους ανέχονται και… σιωπούν! Σε αυτούς που από… “κομματική πειθαρχία”…δήθεν, δέχονται την συγκάλυψη ανήθικων, αντικοινωνικών και παράνομων πράξεων.

Τι θα είχατε να πείτε κύριοι και κυρίες, μετά από την κατάθεση στο προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου όλων των στοιχείων της ταυτοποίησης του αισχρού “ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ”, από τον δημοτικό σύμβουλο και πληρεξούσιο δικηγόρο Παναγιώτη Χασιώτη;

Τελικά κύριε δήμαρχε, δεν ήταν «άνθρακας ο θησαυρός», όπως γράψατε στις 15 Ιανουαρίου, όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο του ειδικού συμβούλου σας. Και τι άλλο να γράφατε βέβαια;

Γράψατε επίσης ότι “η είδηση θα είχε μεγάλη αξία, αν η αποκάλυψη αφορούσε τόσα ακόμα ανώνυμα προφίλ που ακολουθούν αισχρή και εμετική πρακτική, δηλητηριάζουν την τοπική ζωή και απειλούν ακόμα και τη Δημοκρατία”, μόνο και μόνο για να υποβαθμίσετε την αποκάλυψη της αισχρής και εμετικής πρακτικής του “ειδικού” σας συμβούλου! Κανονικά, ΕΣΕΙΣ, που οι δημότες του Ωρωπού σας έδωσαν την τύχη του τόπου στα χέρια σας, θα έπρεπε να ασχοληθείτε με αυτές τις αποκαλύψεις! Αλλά, που τέτοια… ευθύνη; Επιεικώς…

Και πρόκειται περί απύθμενης υποκρισίας, όταν ρωτάτε, γιατί οι άνθρωποι που ζήτησαν την ταυτοποίηση του “ειδικού” συμβούλου σας, δεν ζήτησαν ταυτοποίηση και για όλα τα άλλα ανώνυμα προφίλ που καταφέρονται εναντίον σας!

Και αυτό είναι… δική σας δουλειά κύριε δήμαρχε και η Δικαιοσύνη είναι στη θέση της και σας περιμένει για να της το ζητήσετε. Γιατί δεν το κάνετε; Περιμένετε άλλοι να ενεργήσουν, για κάτι που είναι δικό σας ζητούμενο και… δική σας ευθύνη; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα!

Πρέπει όμως κύριε δήμαρχε και κύριοι και κυρίες σύμβουλοι της συμπολίτευσης, άμεσης και έμμεσης, οι δημότες και πολίτες του Ωρωπού, να μάθουν τι πραγματικά έγινε στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, με το θέμα του «ειδικού συμβούλου» του δημάρχου, τον οποίο άλλωστε πληρώνουν:

Κλείνοντας την ανάρτησή μου αυτή, θα ήθελα να σταθώ σε δύο… «απομεινάρια» της «αποστολής» του «ειδικού συμβούλου» του δημάρχου, ως δείγμα αλαζονείας, κοροϊδίας και παραπληροφόρησης προς τον κόσμο του Ωρωπού:

Την αφωνία κύριε «ειδικέ σύμβουλε» του δημάρχου, την επιβάλει η Δικαιοσύνη και καμία απειλεί!

Φανταζόμαστε ότι τώρα ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» να έμαθε την «αχλάδα» και την «ουρά» της! Αν δεν το έμαθε… κακό του κεφαλιού του!

 

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.