Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού: ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ

Απονομή πτυχίων στους 80 μαθητές των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα eTwinning «Strength lies in differences, not in similarities»

Την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, στo Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης», πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την απονομή των πτυχίων στους 80 μαθητές των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα eTwinning «Strength lies in differences, not in similarities« που υλοποιήθηκε το σχολικό έτος 2017-2018.

Την τελετή οργάνωσαν ο Διευθυντής του σχολείου Κος Ηρακλής Ψάλτης, φιλόλογος, και οι καθηγήτριες, υπεύθυνες του προγράμματος, Κα Λάκκη Κωνσταντίνα, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, Κα Θεοδώρα Παπαδοπούλου, ιστορικός και η Κα Ελένη Σκορδομπέκη, φιλόλογος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την ετικέτα ποιότητάς που απένειμε στο εν λόγω έργο η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης eTwinning (μέρος του Erasmus+) του Υπουργείου Παιδείας για την εξαίρετη εργασία και συνεργασία των μαθητών στο πρόγραμμα, το σχολείο έλαβε την Πανευρωπαϊκή διάκριση του eTwinning School,ανάμεσα σε 86 σχολεία από όλη την Ελλάδα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ!!!

*****

ΣΗΜ. maximipoli.gr: Το Γενικό Λύκειο Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης», έχει να παρουσιάσει σπουδαία και πολύπλευρη δραστηριότητα, τόσο από τους μαθητές του, όσο και από τους εκπαιδευτικούς που προσφέρουν ακούραστα τις γνώσεις τους, στην οποία έχουμε αναφερθεί και άλλες φορές. Για παράδειγμα να σας αναφέρουμε:

  1. Την συμμετοχή του ΓΕΛ Σκάλας Ωρωπού «Μίκης Θεοδωράκης» στο Πανελλήνιο Συνέδριο eTwinning, με την Κα Λάκκη που παρουσίασε μια μελέτη, βασισμένη σε έργα που εκπονήθηκαν τα παρελθόντα έτη στο Λύκειο, με τίτλο «Η προώθηση της κανονικοποίησης στη χρήση τεχνολογίας στην εκπαίδευση, μέσω ενός προγράμματος eTwinning, σε ένα δημόσιο Γενικό Λύκειο». (ΔΕΙΤΕ το δημοσίευμά μας ΕΔΩ).
  2. Την επίσκεψη μαθητών του Λυκείου Ωρωπού – «Μίκης Θεοδωράκης»  στο «Περιβόλι της Παναγιάς». (ΔΕΙΤΕ το δημοσίευμά μας ΕΔΩ).
This entry was posted in Εκδηλώσεις, Ενδιαφέρουν, Θέματα. Bookmark the permalink.