Πουλάνε φύκια για… μεταξωτές κορδέλες!

Του ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΛΟΚΑ

O τόπος μας είναι σε μόνιμη παρακμή και αυτό συμβαίνει γιατί, σχεδόν πέντε χρόνια τώρα, δεν του δώσαμε ούτε ένα έργο πνοής! Oι άνθρωποι που έχουν την διαχείριση του στα χέρια τους, όλο αυτό το διάστημα δεν παράγουν ουσία και ό,τι κάνουν είναι για λόγους παραπλανητικής επικοινωνίας.

Έτσι «ιδρύθηκε» και ο «παρατηρητής», ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου, η «ζωντανή» απειλή παντός πολιτικού αντιπάλου της Δημοτικής Αρχής.

Είναι δε τόσο πολύ «χαλασμένη» αυτή η Δημοτική Αρχή που διαφεντεύει αυτόν τον τόπο, που και μετά τις αποκαλύψεις-ντροπή, κράτησαν αμετακίνητο τον «παρατηρητή», αμετακίνητη την παραπληροφόρησή του, αμετακίνητη και την απειλή του σε κάθε αλήθεια και ηθική!

Mε την πολιτική που ακολούθησαν, AΠAΞIΩΣAN τον τόπο! Αυτό πλέον, μας έγινε συνείδηση και το βλέπουμε κάθε μέρα σε κάθε μας βήμα. Όλα αυτά τα τελευταία χρόνια έδειχναν πως αυτή είναι η πολιτική που τους εξυπηρετούσε.

Τώρα τελευταία βέβαια και μετά από τις καταστροφές των πυρκαγιών και τις κρατικές επιχορηγήσεις εξ αυτών, θυμήθηκαν κάποια έργα, ειδικά οδοποιίες, δηλαδή προεκλογικά έργα! Και αυτά εκμεταλευόμενοι καταστροφή και πόνο!

O Δήμος Ωρωπού νοσεί, γιατί το μυαλό κάποιων τον θέλει… όπως τους βολεύει! Δεν έκαναν το παραμικρό να δείξουν στον κόσμο πως ο τόπος μας είναι όμορφος και ζωντανός! Έδιωξαν τους πάντες… Κράτησαν αυτούς που δεν μπορούν να φύγουν!

Δεν ρώτησαν ποτέ να μάθουν τον Γολγοθά που ανεβαίνουν κάθε μέρα, όσοι έχουν επενδύσει εδώ τη ζωή τους.

Γιατί να ρωτήσουν; Tί τους ενδιαφέρει;

Τους ενδιαφέρει μόνο να πουλάνε φύκια για… μεταξωτές κορδέλες!

Αυτή είναι η λογική τους… Αυτή είναι η πολιτική τους… Αυτή είναι η ουσία όσων σχεδίασαν, μαζί με μια επιλεκτική κατανομή, που θυμίζει μόνο ψηφοθηρικό πάρε-δώσε!

Ο τόπος μας δεν μπορεί να πάει άλλο πίσω.

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.