Η «ελεγχόμενη άσκηση» που έγινε…. «προανάκριση»

Σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 13 Νοεμβρίου 2018, ο δήμαρχος είχε κάνει μια αναφορά για το… ψέμα. Σε αυτήν ο κ. Ρούσσης είχε πει: «Όταν λες κάτι και ξέρεις εκ των πραγμάτων ότι είναι ψέμα, αυτό είναι εγκληματικό! Αυτό πρέπει να τιμωρείται από τον ποινικό κώδικα»!!!

Λίγες μέρες πριν (7-11-2018), ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Δέδες, είχε καταγγείλει δημόσια ότι, σε μια από τις διάσπαρτες χωματερές που έχει δημιουργήσει η Δημοτική Αρχή, αυτή στη θέση Τριάδες του Καλάμου, έκαιγαν νύχτα ό,τι έχει πάνω της, κλαδιά, πλαστικά, οικιακά απόβλητα, με όλη την ανευθυνότητα που διαθέτουν οι δήθεν υπεύθυνοι άνθρωποι του δήμου, χωρίς να σκέφτονται ότι έπνιξαν όλη την Κοινότητα στους καπνούς, χωρίς να σκέπτονται ούτε και τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας.

Για το θέμα αυτό, απάντηση είχε δώσει στην προαναφερόμενη συνεδρίαση, ο αντιδήμαρχος Καλάμου Κώστας Δέδες λέγοντας ότι η φωτιά αυτή στις Τριάδες, ήταν μια… “άσκηση της πυροσβεστικής με ελεγχόμενη καύση”, η οποία… “δεν είχε το αναμενόμενο αποτέλεσμα”!!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ (Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ)

Τότε είχε γίνει παρέμβαση από τον τοπικό σύμβουλο Καλάμου Γιάννη Παπαπέτρου, ο οποίος είπε ότι ο αντιδήμαρχος… έλεγε ψέματα!

Ο Γιάννης Παπαπέτρου στη συνέχεια, ζήτησε με αίτησή του απαντήσεις από την Πυροσβεστική, η οποία με έγγραφό της λέει, ότι για το συγκεκριμένο περιστατικό διενεργείται… ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ!

Να σημειώσουμε επίσης, ότι ο Γιάννης Παπαπέτρου είχε ζητήσει στις 9-11-2018 από τον πρόεδρο της κοινότητας, έκτακτο τοπικό συμβούλιο με θέμα την ανεύθυνη καύση απορριμμάτων στην περιοχή Τριάδες του Καλάμου, χωρίς το αίτημά του αυτό να γίνει δεκτό!

«Όταν λες κάτι και ξέρεις εκ των πραγμάτων ότι είναι ψέμα, αυτό είναι εγκληματικό! Αυτό πρέπει να τιμωρείται από τον ποινικό κώδικα»!!! (Δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης)

 

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.