Οι προηγούμενες διοικήσεις… ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ;;;

Κάποια στιγμή η «επικοινωνιακή λασποομάδα» της δημοτικής αρχής, εκτός από… ανέκδοτα, μας είπε ότι… “έγιναν και σοβαρά πράγματα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του έτους για το 2018” και αναφέρει ότι “ο δήμαρχος Ωρωπού παρουσίασε τον προϋπολογισμό του έτους 2019 και δεκάδες έργα που έχουν αρχίσει και ολοκληρώνονται ή που ξεκινούν πολύ σύντομα”. Και προσθέτουν: “Είπαμε, κάποιοι πρέπει να δουλεύουν κιόλας. Δεν είναι όλα ροζ κορδέλες και προσμονή στο όνειρο. Υπάρχει και ο πραγματικός κόσμος…”!

Συμφωνούμε βέβαια ότι κάποιοι πρέπει να δουλεύουν… αλλά ΟΧΙ… ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, όταν ο ίδιος ο δήμαρχος μας λέει ότι με τη δημοτική του αρχή… “έχουν πληρώσει 53 εκατομμύρια ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ από τις προηγούμενες διοικήσεις” του δήμου!!! Το οποίο σημαίνει… ή βρήκαν 53 εκατομμύρια… ευτελούς αξίας και με κάποιες δεκάδες χιλιάδες τα πλήρωσαν… ή… οι προηγούμενες διοικήσεις των πρώην δήμων και κοινοτήτων… ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ… ΚΑΝΕΝΑΝ!!! 53 εκατομμύρια είναι αυτά!!! Οφείλουν λοιπόν, οι προηγούμενες διοικήσεις να ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ!

Ο πραγματικός κόσμος της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής, οφείλει… να απαντήσει, πόσο αυτό που ανέφερε ο δήμαρχος αληθεύει!

Κατά τα λοιπά του νέου προϋπολογισμού 2019, να παρατηρήσουμε ότι από τα 25.891.000 ευρώ σε έργα του “ΘΑ” που μελέτησε ο δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο, τα 10.671.000 ευρώ σε έργα είναι από ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ κρατικών υπηρεσιών, 770.000 ευρώ σε έργα είναι από το ΤΑΜΕΙΟ του δήμου, δηλαδή από το… ΟΡΑΜΑ της δημοτικής αρχής και 14.450.000 ευρώ σε έργα από τις… ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ που έπληξαν το δήμο!!!

Για τον προϋπολογισμό αυτό, τοποθετήθηκαν, ο Γιώργος Γιασημάκης, ο Μιχάλης Χασιώτης και ο Ανδρέας Γαζβινιάν.

Επίσης, οι 250 δρόμοι που είχε εξαγγείλει ο δήμαρχος όταν έγινε η αποδοχή 8,5 εκατομμυρίων ευρώ για τις πυρκαγιές του 2017 στον Κάλαμο και το Καπανδρίτι, έγιναν… 150 σύμφωνα με την νέα εξαγγελία του δημάρχου!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.