Με προκλητική ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ, αδιαφορία και εγκατάλειψη, η δημοτική αρχή αποχαιρετά το 2018!

Φυσικά και δεν ήταν πρόθεσή μας, την τελευταία μέρα του χρόνου η οποία είναι αφιερωμένη στις ευχές για τον νέο χρόνο, να ασχοληθούμε με τα «έργα και τις ημέρες» της απερχόμενης της δημοτικής αρχής. Αλλά… τα προκλητικά της «έργα», δυστυχώς, δεν γνωρίζουν ούτε από ημέρες ευχών, μέρες με το βλέμμα και την σκέψη στραμμένα σε ένα αύριο ελπίδας, τόσο για τον άνθρωπο με τα μύρια προσωπικά προβλήματα, όσο και για τον τόπο, που μάταια χρόνια τώρα αναζητά την αναγνώριση που του ανήκει.

Σήμερα λοιπόν, τελευταία μέρα του χρόνου, η οικονομική επιτροπή του δήμου -αυτή που «ενοχλείται» από τις αρνήσεις των μελών της αντιπολίτευσης που θέλουν να την ελέγχουν- απουσιάζοντας του προέδρου – δημάρχου της, έφερε και πέρασε -κατά πλειοψηφία βεβαίως- ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ 46.962,47 ευρώ για προμήθεια υδραυλικών εξαρτημάτων για την αποκατάσταση βλαβών από… την πυρκαγιά στον Κάλαμο στις 23 του περασμένου Ιουλίου!!! Πέντε μήνες οι «βλάβες» αυτές που βρίσκονταν;;;

Έρχεται μετά από πέντε μήνες, με «διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση», δηλαδή με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ όπως παραδέχεται στην εισήγησή της, να δώσει 46.962,47 ευρώ ΓΙΑΤΙ όπως η ίδια λέει, «υπάρχει ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ανάγκη η οποία οφείλεται στα απρόβλεπτα γεγονότα της πυρκαγιάς στις 23-7-2018!!!

Είναι η ίδια δημοτική αρχή, που για να δημιουργήσει Χριστουγεννιάτικο κλίμα ώστε να μπορεί να «φωτογραφηθεί» στα Χριστουγεννιάτικα δένδρα για να δηλώσει το… ανύπαρκτο κοινωνικό της πρόσωπο με την όποια ευκαιριακή παρουσία της δίπλα στο συνδημότη της, έδωσε 13.852 ευρώ, αλλά τα ερείπια επικίνδυνα παγκάκια δίπλα στα δένδρα… έμειναν ερείπια γιατί εκεί κάθονται απλοί άνθρωποι και δεν τους… «βλέπει»! Τα παγκάκια όμως… βλέπουν τα Χριστουγεννιάτικα δένδρα να διαλύονται και να τονίζουν απλά, πολύ απλά την αδιαφορία και την εγκατάλειψη!!!!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.