Οι «τυφώνες» τα «στρουμφάκια» και ο… ΠΑΝΙΚΟΣ!

Ένα επίκαιρο ερώτημα προς όλους όσους έχουν ή θα μπορούσαν να έχουν την οποιαδήποτε σχέση με αυτό:

Αν οι άνθρωποι αυτοί, που το επικοινωνιακό «σύστημα» της δημοτικής αρχής τους παρουσιάζει ως… «τυφώνες» και «στρουμφάκια», είχαν τελικά συνεργαστεί με τον… «άχαστο» σημερινό δήμαρχο, θα ήταν… «τυφώνες» και «στρουμφάκια»;;; Βεβαίως όχι! Θα ήταν οι «ασύγκριτες μεταγραφές», οι «σεισμικές συνεργασίες» με το σημερινό «αυτοδιοικητικό καθεστώς του Ωρωπού», τα «βραβεία» μιας πορείας ενός αρχηγού… έστω και καταστροφικής! Θα ήταν τα στελέχη εκείνα που θα έδιναν την εκλογική νίκη σε μια πεντάχρονη διοικητική απραξία από την πρώτη Κυριακή και… για άλλα τέσσερα ακόμη χαμένα χρόνια για τον Ωρωπό!

Ακριβώς αυτό δεν ήθελαν να γίνει οι άνθρωποι αυτοί, αντιλαμβανόμενοι την ευθύνη που έχουν για το παρόν και το μέλλον του τόπου τους. Οι «τυφώνες» και τα «στρουμφάκια» λοιπόν, είναι τίτλοι τιμής όταν ακούγονται και γράφονται από τους πολέμιους της ευημερίας του Ωρωπού, τους υμνητές της αδιαφάνειας και τους οπαδούς της αλαζονείας μιας εξουσίας!

Αυτή είναι κύριοι -δυστυχώς για σας- η αλήθεια! Και είναι μια αλήθεια, που ναι μεν σας πονάει πολύ, αλλά συγχρόνως αποκαλύπτει και τον πανικό που έχει κυριεύσει τόσο εσάς, αλλά κυρίως τους εντολείς σας! Έτσι, οι εξοστρακισμοί, οι προγραφές, η λοιδορία, η μυθοπλασία, η λάσπη, όλα μαζί… έγιναν μονόδρομος ανήθικης αντιπαράθεσης στο αδιέξοδο της επερχόμενης εκλογικής ήττας των «αφεντικών» σας.

Φυσικά το δικαίωμα του αυτοσεβασμού, της επιλογής, της αυτοδιάθεσης, που έχει ο κάθε άνθρωπος μέσα σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον, είναι για σας άγνωστες λέξεις, πόσο δε μάλλον κοινωνικές αξίες!

Συνεχίστε λοιπόν τα «στρουμφοπαραμύθια» και τις «παραμυθοαναλύσεις» σας, γιατί είναι οι μόνες πρόσκαιρες διαφυγές σας, από τους σημερινούς πολιτικούς εφιάλτες σας! Ένας πανικός που δεν έχει τελειωμό!

ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.