Ό,τι σήμερα θερίζει η δημοτική αρχή… το έχει σπείρει η ίδια!

Του ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΛΟΚΑ

Ό,τι σήμερα θερίζει η δημοτική αρχή… το έχει σπείρει η ίδια! Είναι το επίτευγμά της πέντε χρόνια τώρα! Και ήρθε η ώρα που θα εισπράξει το αντίτιμό της! Είναι θέμα πλέον λίγων μηνών.

Κανείς δεν μπορεί να χαίρεται γι’ αυτό! Γιατί την σπορά αυτήν την πλήρωσε ο τόπος! Πέντε χρόνια αναπηρίας, εμπαιγμού και απαξίωσης.

Σήμερα θερίζει την καθολική άρνηση των δημοτών του Ωρωπού να την πιστέψει πάλι! Το ψέμα, η παραπληροφόρηση, η παραπλάνηση, το μόνο υπαρκτό της «έργο», έχει ξεπεράσει κάθε εμετική διάθεση και έχει περάσει στη σφαίρα της γραφικότητας και παρακάτω! Κέρδισε τον τίτλο της ιστορικής ανυποληψίας!

Σήμερα θερίζει τους καρπούς της αλαζονείας της, της λάσπης της, αυτής που σημάδεψε τα αχνάρια στις δημοτικές της πράξεις! Σήμερα θερίζει τα επίχειρα της αδιαφάνειάς της, του «έτσι θέλω» και του «δεν υπάρχει διάλογος»!

Σήμερα η ίδια καταλαβαίνει πιο πολύ από τον καθένα, ότι με την αισχρή πολιτική μέσα από τους «παρατηροκαράδες» της, αυτοαποκαθυλώθηκε από την συνείδηση των συνδημοτών της, από την εμπιστοσύνη που της έδειξαν φίλοι, αλλά και πολιτικοί αντίπαλοι, για να μείνει ζωντανή η ελπίδα του τόπου!

Σήμερα η δημοτική αρχή… θερίζει και την προδοσία της ελπίδας αυτής!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΑΛΟΚΑΣ

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.