Φτάνει πια κύριοι της δημοτικής αρχής! Μην κρύβεστε άλλο..!

Φτάνει πια κύριοι της δημοτικής αρχής, μην κρύβεστε άλλο πίσω από τις αμαρτίες σας! Συμπληρώνετε, δυστυχώς για το δήμο, πέντε χρόνια χωρίς όραμα, χωρίς σχεδιασμό, χρόνια στασιμότητας, εγκατάλειψης, κοινωνικής απαξίωσης και κοροϊδίας των συνδημοτών σας! Αυτές είναι οι πολιτικές σας αμαρτίες και πέντε χρόνια τώρα προσπαθείτε να τις καλύψετε με τον μηχανισμό-ντροπή της επικοινωνιακής παραπληροφόρησης και παραπλάνησης που δημιουργήσατε και διαθέτετε!

Ο κατήφορός σας δεν έχει τελειωμό! Γι’ αυτό και φτάσατε στο σημείο σήμερα, να πανηγυρίζετε, επειδή με τις καταστροφές του Καπανδριτίου, του Πολυδενδρίου και ειδικότερα του Καλάμου, νομίζετε ότι βρήκατε -μέσα στην τρικυμία των θολών νερών που κολυμπάτε- ως σανίδα σωτηρίας κάποια προεκλογικά κρατικά εκατομμύρια… για να δείξετε έργο! Εκατομμύρια όμως, με τα οποία, όλοι όσοι είχαν ευθύνες στις καταστροφές αυτές, θέλουν να τους δοθεί το συγχωροχάρτι και να ξεχαστεί ο πόνος που πρόσφεραν και το πολιτικό τους κόστος!

Οι συμφορές όμως δεν ξεχνιούνται ποτέ! Και εσείς δεν θα ξεχαστείτε ποτέ, όχι τόσο για τις αμαρτίες που προανέφερα, αλλά, όσο γιατί, αυτήν την συμφορά προσπαθείτε, με το συνηθισμένο προεκλογικό τρικ της κατασκευής δρόμων που επί πέντε χρόνια δεν βλέπατε και αδιαφορούσατε, να την εκμεταλλευτείτε και με περισσό θράσος να το ομολογείτε με επίσημο δελτίο τύπου σας!

Πείτε μας λοιπόν κύριοι. Αν δεν υπήρχε η καταστροφή του Αυγούστου 2017 για να μπορείτε σήμερα εσείς να μιλάτε για δρόμους σε όλον το δήμο, τι θα είχατε να παρουσιάσετε; Απολύτως τίποτα σε μια πενταετία που μεσουράνησαν οι «κουμπάροι», οι απευθείας αναθέσεις, οι αστείες εκπτώσεις, η κακοδιαχείριση! Φυσικά, κάνατε και ρεκόρ στα «καθρεφτάκια» της Περιφέρειας που μένει να δούμε ποιο θα είναι το τελικό τους τίμημα! Σίγουρα δεν θα είναι προς το συμφέρον της κοινωνίας του δήμου, κάτι που δείχνουν οι κρυφές προτάσεις σας.

Πέντε μήνες προτού κριθείτε από τους δημότες του Ωρωπού κύριοι και προτού ακούσετε την καταδικαστική για σας ετυμηγορία τους, ζητάτε χάρη με δρόμους αμνησίας στην καταστροφή περιουσιών, νοικοκυριών, κόπων μιας ζωής και κοροϊδίας από την δημοτική μηχανή της παραπλάνησης. Κάνετε όμως, όπως σας προείπα, λάθος! Οι πολίτες του Καλάμου, του Καπανδριτίου και του Πολυδενδρίου που καταστράφηκαν και αφέθηκαν στην τύχη τους με ψίχουλα ελεημοσύνης, δεν πρόκειται να σας δώσουν χάρη, γιατί οι χαμένοι κόποι τους δεν βρίσκονται στους προεκλογικούς σας δρόμους!

Και για όσους πολίτες οι δρόμοι που σχεδιάζετε να κάνετε, με χρήματα της καταστροφής, ήταν το ζητούμενο της καθημερινότητάς τους, δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρήσουν την δική σας αδιαφορία, αν δεν είχε ο τόπος την ατυχία να ζήσει και να πάθει από τις φλόγες της φωτιάς!

Κύριοι, για εσάς και όσους στηρίζουν το μηδενικό σας έργο, όσο και αν διαφημίζετε τους προεκλογικούς αυτούς δρόμους, με τα εκατομμύρια των ευθυνών, δικών σας και άλλων, έρχεται σύντομα η ώρα του απολογισμού του ανύπαρκτου δικού σας έργου, το οποίο περιλαμβάνει -να είστε βέβαιοι γι’ αυτό- τον δρόμο μόνο της εξόδου σας!

ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.