Ποιος ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ τους δημότες κύριε Δέδε;;;

“Ένα πρόβλημα που το παραλάβατε το 2014, το παραδίδετε το 2019 στην ίδια κατάσταση και ίσως και χειρότερα! Από εκεί και πέρα, αδειοδοτήσεις, προβλήματα γενικότερα και οτιδήποτε άλλο, ειλικρινά είναι δικαιολογίες και μόνο δικαιολογίες. Το πρόβλημα ήταν και παραμένει. Το μόνο είναι που ρίχνετε εκατοσταριές χιλιάδες για να το μπαλώσετε”!

Αυτή είναι η αλήθεια την οποία είπε ο Νώντας Δημητρίου, για τις τρύπες “θανάτου” της παραλιακής οδού Μαρκοπούλου – Αγίων Αποστόλων, οι οποίες δεν “παλεύουν” μόνο με τα κύματα του Ευβοϊκού, αλλά κυρίως με την αδιαφορία της δημοτικής αρχής. Τόση αδιαφορία που ο μεν αντιδήμαρχος Κώστας Δέδες το πρόβλημα ενώ παραδέχεται ότι το βλέπουν από το 2015… φτάνει σήμερα που φεύγει το 2018, να παίρνει απόφαση ο δήμαρχος να κλείσει το ρεύμα προς Ωρωπό για οδική ασφάλεια! Θέμα 14ο Έγκριση μελέτης του έργου Εργασίες αποκατάστασης ζημιών παραλιακού ΔΕ Μαρκοπούλου

Ο κύριος αντιδήμαρχος έφερε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο την παραπάνω έγκριση μελέτης για αποκατάσταση του δρόμου στη θέση “Φέρι”, προϋπολογισμού 363.000 ευρώ με τρόπο εκτέλεσης του έργου σύμφωνα με τον νόμο 4412/16, του οποίου το άρθρο 32 αναφέρει διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση! Μεταφραζόμενο… απευθείας ανάθεση με ωραιοποιημένα λόγια.

Το αστείο είναι ότι ο κύριος Δέδες είπε ότι “κάποιοι γράφουν και παραπληροφορούν τον κόσμο χωρίς να ξέρουν…” και προφανώς αναφέρεται σε δικά μας δημοσιεύματα με το πρώτο όχι το 2105 αλλά τον Μάϊο του 2017 όταν γράφαμε για την συγκεκριμένη τρύπα: “Όσο πάει και ανοίγει! Αυτή την καταγγελία με φωτογραφίες μας έκαναν δημότες του Ωρωπού. Και είναι για πολύ χρόνο. Κανένας όμως υπεύθυνος από το δήμο δεν συγκινείται! Δεν είναι η τρύπα του… όζοντος… Είναι μια απλή -προφανώς από κακοτεχνία- τρύπα στον παραλιακό δρόμο Μαρκοπούλου – Αγίων Αποστόλων που εγκυμονεί άπειρους κινδύνους! Για πεζούς, ποδηλατα και αυτοκίνητα! Έργο δεν είναι μόνο οι ΜΕΛΕΤΕΣ των ψήφων και των συρταριών… και άλλων πολλών…”! Από τότε γράψαμε και άλλες φορές…

Τότε ο άγνωστος-γνωστός λασποεπικοινωνιολόγος της δημοτικής αρχής “Giorgos Karras”, με την ανηθικότητα που τον διακρίνει, έγραψε ότι… έπρεπε να πέσουμε μέσα και μετά να την κλείσουν! Τόση αισχρή αλητεία! Αυτή είναι η «ποιότητα» κάποιων ανθρώπων που «συνεργάζεται» η δημοτική αρχή!

Δεν του κάναμε τη χάρη! Στην τρύπα έπεσαν… 122 χιλιάρικα τζάμπα και βερεσέ με απευθείας ανάθεση ως συνήθως και σήμερα είναι το… χάος και στην εικόνα του δρόμου και στα όσα λέει ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών του δήμου! Διαβάστε και ακούστε τον: “Το 2015 που είχαμε το πρώτο φαινόμενο αστοχίας της οδού… σκεφτήκαμε και κάναμε μια επέμβαση στα πλαίσια που μας επέτρεπαν τότε τα οικονομικά δεδομένα… και πραγματικά ήταν αρκετά επιτυχής…. Η όλη κατασκευή του 2015 δεν έχει αστοχήσει… Με όρους πολιτικού μηχανικού έχει ολισθήσει και έχει ανατραπεί!!! Αυτό σημαίνει ότι η επέμβαση του 2015 ήταν επιτυχής»!

Είναι πασιφανές ότι έχει χάσει τις ημερομηνίες, πέρα που δέχεται ότι η επέμβαση που έκαναν έχει… ΟΛΙΣΘΗΣΕΙ και έχει ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ… αλλά ήταν… επιτυχής!!!

Ποιος ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ τους δημότες κύριε Δέδε;;;

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.