Εγώ καταλαβαίνω τα “βάσανα” και τα… “πραγματικά βάσανα…”!!!

Εγώ καταλαβαίνω τα “βάσανα” και τα… “πραγματικά βάσανα…”, γιατί έχω τη δυνατότητα να αναρωτιέμαι: Τι μπορούν να πουν σήμερα οι ανώνυμοι λασποεπικοινωνιολόγοι στο αφεντικό τους;; Αυτό, είναι αλήθεια ένα βάσανο και το έχουν οι ίδιοι! Το αφεντικό τους όμως έχει… το πραγματικό βάσανο!!! Την επιλεγμένη  παρουσία τους, σε συνάρτηση με τις σκέψεις της επερχόμενης ήττας!

Τι λοιπόν μπορούν να του πουν; “Αφεντικό, δυστυχώς σε οδηγήσαμε σε διάλυση, γιατί είμαστε σίγουροι ότι με βρίσιμο, λάσπη και συκοφαντία θα σου εξασφαλίζαμε την ανίκητη εξουσία και τα κάναμε… μαντάρα! Συγχώρεσέ μας;;;”. Ή θα του πουν… “ μη φωνάζεις εσύ μας έβαλες… και εσύ και θα πληρώσεις”!

Προτού φτάσουν όμως στο “βραβείο” και ποιος θα το πάρει, θα μπορούσαν να του πουν:

“Αφεντικό ξέρεις, γράφουμε για “απροσδόκητες εξελίξεις” και μιλάμε για τους αντιπάλους μας, ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά και οι δύο, ότι τις απροσδόκητες εξελίξεις τις έχουμε εμείς! Και εξελίξεις που συζητά όλος ο δήμος, σε σημείο, που εκτός του γέλιου να προκαλούμε και την λύπη! Σε κάθε περίπτωση όμως… να αποκαλύπτουμε την βαρύγδουπη ήττα μας, γιατί ποιος μαζεύει ό,τι υπάρχει και κυκλοφορεί, από άποψη στελεχών, στην πολιτική “πιάτσα”;;; Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι αν ήθελες να κρατήσεις μαζί σου ανθρώπους που με τη δύναμή τους σε έβγαλαν δήμαρχο, θα μπορούσες να το κάνεις, εφ’ όσον κατάλαβαν την πολιτική που ακολουθούμε;;; Εμείς λοιπόν μαζεύουμε ανθρώπους από την “πιάτσα”, είτε υποχρεωμένους, είτε που δεν μας έχουν καταλάβει ακόμη”! “Και μην ξεχνάς αφεντικό, εμείς μπορεί να γράφουμε ότι “η διαγραφή τους, ήταν μονόδρομος”, γιατί δεν λέμε την αλήθεια που όλος ο δήμος γνωρίζει, δηλαδή ότι εμείς δεν τους διαγράψαμε… Μας διέγραψαν! Αποφάσισαν οι ίδιοι και μας γύρισαν την πλάτη”!

Εγώ καταλαβαίνω τα “βάσανα” και τα… “πραγματικά βάσανα…”, γιατί έχω τη δυνατότητα να αναρωτιέμαι. Και αναρωτιέμαι:

Πως είναι δυνατόν να γράφουν αυτοί οι άνθρωποι που “πληρώνονται” για να βασανίζονται, ότι “είναι υποχρεωμένοι τώρα λίγο πριν την κάλπη να κάνουν τις ελάχιστες συγκρίσεις για δυο προσωπικότητες που, από ότι φαίνεται θα διεκδικήσουν τον Δημαρχιακό θώκο”;;;

Και ενώ η μια από αυτές τις δύο προσωπικότητες που αναφέρουν με όλα τα κοσμητικά επίθετα του λεξιλογίου, είναι ο σημερινός δήμαρχος, η άλλη είναι… ο μονίμως “χάλκινος” γι’ αυτούς, με όλα τα απαξιωτικά επίθετα με τα οποία τον “κοσμούν”!!! Δηλαδή είναι ο ένας, πρώτος και “μοναδικός” δήμαρχος και ο δεύτερος ο… “απαξιωμένος” τρίτος! Ο Γιώργος Γιασημάκης!

“Παιδιά” … ξεχάσατε τον δεύτερο… έναν από αυτούς δηλαδή που εσείς οι ίδιοι που κοροϊδεύετε τον κόσμο, λέγατε ότι θα τον έριχναν στην τέταρτη και πέμπτη θέση!

Είναι όμως δυνατόν! Γιατί, ενώ όπως έχω γράψει πολλές φορές, είναι τόσο “λίγοι” στη σκέψη και τόσο “μεγάλοι” στο ψέμα και στη διαστρέβλωση, έφτασε και γι’ αυτούς η ώρα της αλήθειας και προσπαθούν να την χωνέψουν σιγά-σιγά μην τους καθίσει στο στομάχι!

Τελειώνοντας την ανάγνωση του “παραμυθιού” σας, με υποχρεώνετε να σας θυμίσω το… “έτσι θέλω” του δημάρχου, αφού όπως λέτε είναι “σκηνοθετημένο-ραμμένο” και έχει αποκοπή από μια σειρά διαλόγων και συζητήσεων!

Θα το ακούσουν για άλλη μια φορά οι πολίτες του Ωρωπού και θα βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ

(Διατηρώ το δικαίωμά μου να υπογράφω)

This entry was posted in Άρθρα. Bookmark the permalink.