Όταν μιλάμε για… ΕΡΓΑ στο δήμο Ωρωπού!

Πρόσφατα, γράφαμε για χρηματοδοτήσεις έργων δεκάδων και εκατοντάδων εκατομμυρίων που πέτυχε ο διπλανός δήμος Τανάγρας. Ο δήμαρχος Ωρωπού στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο επανήλθε, για να μας απαντήσει ότι… «είχαν μελέτες γι’ αυτό πήραν, χωρίς μελέτες δεν παίρνεις τίποτα»!

Θα ρωτήσουμε λοιπόν τον κύριο δήμαρχο: Κύριε Ρούσση και τις μελέτες αυτών των μεγάλων έργων ποιος τις έκανε;;; Με τον κ. Περγάλια αναλάβατε τους δήμους σας την ίδια χρονιά, τον Σεπτέμβριο του 2014. Θέλετε μήπως να πείτε, ότι τις μελέτες αυτές ο δήμαρχος Τανάγρας τις βρήκε έτοιμες;;; Γιατί βέβαια δεν είναι έτσι! Οραματίστηκε την ανάπτυξη στο δήμο του και όχι να σκορπίσει χρήματα με… απευθείας αναθέσεις και κάθε λογής «εξυπηρετήσεις»! Αυτή είναι η αλήθεια!

Να δεχθούν οι δημότες του Ωρωπού επίσης, αυτό που λέει ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, ότι φταίει που δεν κάνατε έργο η… γραφειοκρατία;;; Γραφειοκρατία δεν υπάρχει όμως και για το δήμο Τανάγρας;;; Εκεί είναι άλλο κράτος;;; Όχι βέβαια! Αλλά όταν φτάνετε στο σημείο να θεωρείτε την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κράτους στις καταστροφές του Καλάμου, ΔΙΚΟ σας έργο… τι μπορεί κάποιος να πει και πως να σας κρίνει;

Έργα λοιπόν στο δήμο Ωρωπού κάνουν ή ΘΑ κάνουν (όπως τον παραλιακό πεζόδρομο) η Περιφέρεια και η «ζητιανιά» στα κυβερνητικά γραφεία! Σύμφωνα δε με την «τραγική» σας δήλωση ότι, τα 160 εκατομμύρια των προϋπολογισμών τεσσάρων χρόνων, ήταν ΟΛΑ για την μισθοδοσία των υπαλλήλων του δήμου, θα αναρωτηθούμε πάλι: «Τι μπορεί κάποιος να πει και πως να σας κρίνει»;

Τα έργα τα δικά σας είναι, σαν αυτό τώρα τελευταία με τις φωτιστικές στήλες σε κάποιους δρόμους, χωρίς μελέτη, με απευθείας αναθέσεις, που τα ονομάζετε… «προμήθεια»!!! Και πολύ καλά είπατε και σας το παρατήρησε ο Άγγελος Χατζηιωάννου, ότι… μετά από τεσσεράμισι χρόνια, ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΑΣΤΕ ακόμη έργα στον Ωρωπό και ζητάτε άλλη μια τετραετία, μήπως και τα βάλετε μπροστά!

Και αν υποθέσουμε ότι παίρνετε μια νέα θητεία, ΠΑΛΙ αυτή θα περάσει με έργα όπως οι φωτιστικές στήλες που αναφέραμε παραπάνω (έχουμε δει εξάλλου τόσα πολλά τέτοια) και κάνατε προσπάθεια να μην απαντήσει ο κ. Δέδες ως υπεύθυνος αντιδήμαρχος!

Φτάνετε έτσι στο σημείο, να λέει ο Νώντας Δημητριου πως ό,τι έχετε να παρουσιάσετε σαν έργα, είναι αυτά με τα οποία «ξεπουλήσατε» τον Ωρωπό (ΧΥΤΥ κ.λ.π.), αφού παραδέχεστε ότι δεν κάνατε κανένα έργο σχεδόν μόνοι σας και επίσης, ό,τι έργα κάνετε τα κάνετε από την Περιφέρεια!

ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ και ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΒΙΝΤΕΟ για ό,τι γράφουμε και περιμένουμε την… λάσπη και τις ύβρεις από τους… «λασποεπικοινωνιολόγους» σας!

 

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.