Μη συμμετοχή σε θέματα νομικών προσώπων του δήμου, δήλωσε ο αντιδήμαρχος Κώστας Δέδες!

Άδεια η θέση του κ. Δέδε…

«Μεθυσμένη» από το αλκοόλ της αλαζονείας, της αδιαφάνειας και με την ψευδαίσθηση που της δίνει η παραπληροφόρηση, η σημερινή δημοτική αρχή ψάχνει να βρει τον βηματισμό της, προτού σωριαστεί, πριν το τέλος της, τον ερχόμενο Μάϊο!

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η εικόνα που παρουσίασε, ενίσχυσε όλες τις ενδείξεις ότι μετρά μέρες στη διοίκηση του δήμου και κάνει τις τελευταίες απέλπιδες προσπάθειες, να κρατήσει ό,τι μπορεί να κρατηθεί και να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί.

Δεν τα καταφέρνει όμως και πετυχαίνει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα! Χαρακτηριστικό γεγονός από την χθεσινή συνεδρίαση, η δήλωση αποχώρησης του αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Κώστα Δέδε, από την συζήτηση και την έγκριση θεμάτων του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και της ΚΕΔΩ!

Ο αντιδήμαρχος δεν αιτιολόγησε την μη συμμετοχή του στα θέματα αυτά προς έγκριση, η οποία, σίγουρα δεν ήταν τυχαία και το πιο πιθανό είχε να κάνει με αυτήν καθ’ αυτήν την έγκριση των θεμάτων των δύο αυτών νομικών προσώπων του δήμου! Να μην παραβλέψουμε και το γεγονός ότι, σε θέμα της αρμοδιότητας του κ. Δέδε, άλλη εισήγηση είχε ο ίδιος και… άλλη ο δήμαρχος!

Ήταν λοιπόν φυσικό, κάτω από την αδιαφάνεια που χαρακτηρίζει την σημερινή δημοτική αρχή, ειδικά τα τελευταία της χρόνια, να αποχωρήσει και η πλειονότητα της αντιπολίτευσης, δεχόμενη το… «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά»!

Πριν την αποχώρηση αυτή, όσοι δημότες παρακολουθούσαν την συνεδρίαση και φυσικά τα στελέχη του δημοτικού συμβουλίου, έμαθαν ότι η εκτέλεση ενός έργου χωρίς να υπάρχει μελέτη, λέγεται… προμήθεια!

Το έργο αυτό είναι ο προεκλογικός φωτισμός ενός δρόμου, χωρίς να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, παρά μόνο η αγορά των φωτιστικών σωμάτων με απευθείας ανάθεση και ανεύθυνη τοποθέτηση!

Τώρα που το έργο μπορεί να ονομαστεί και προμήθεια, οι δημότες του Ωρωπού θα δουν και άλλες πολλές τέτοιες… ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.