ΦΤΙΑΞΤΕ έστω και αυτά! Οι συνδημότες μας βλέπουν και κρίνουν!!!

Του ΑΓΓΕΛΟΥ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Ο Δήμαρχος κύριος Ρούσσης, πρόεδρος σε μια Οικονομική Επιτροπή αποδεδειγμένα του «ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ», κατηγόρησε εμάς τους Δημοτικούς Συμβούλους της Αντιπολίτευσης ότι δεν συνεργαζόμαστε! Δηλαδή ότι δεν παραμένουμε άφωνοι στις αποφάσεις του, δεν του λέμε ΝΑΙ σε ΟΛΑ και τολμάμε να ελέγχουμε τις δημοτικές πράξεις του!

Τις ίδιες ακριβώς κατηγορίες, μας επαναλαμβάνει και για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου! Και επειδή δεν είμαστε «καλά παιδιά» στο βόλεμά του, γιατί ενδιαφερόμαστε ΜΟΝΟ για το συμφέρον του Δήμου και όχι για τους «ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ» και τους ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, χρόνια τώρα προσπαθεί να μας ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ διά μέσου ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ συνεργατών του, νομίζοντας ότι μπορούν να μας φοβίσουν, ώστε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και χωρίς να γνωρίζουν οι συνδημότες μας, να κυβερνά ΟΠΩΣ βολεύουν τα συμφέροντα των εκλεκτών του και οι πολιτικές που ακολουθεί!

Ο κύριος Δήμαρχος λοιπόν, έφτασε σε πρόσφατη συνέντευξή του -για να ρίξει στάχτη στα μάτια των συνδημοτών μας- να μας ζητήσει να “καλλιεργήσουμε την νοοτροπία της συνεργασίας και της συνεννόησης”! Εδώ πράγματι… ΓΕΛΑΜΕ!!! Και πως να μη γελάμε, όταν συνεχίζει ακάθεκτα την ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ της Δημοτικής του Αρχής σε ΟΛΑ τα επίπεδα, παραβιάζοντας προκλητικά, όχι μόνο τη δεοντολογία των δημοτικών πράξεων, αλλά και αυτήν ακόμη την νομιμότητα τους!

Ένα σημερινό παράδειγμα που φανερώνει πόσο ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ είναι, να ζητά συνεργασίες μέσα σε προεκλογική περίοδο, ίσως γιατί φαίνεται, ότι άρχισε να καταλαβαίνει, πως οι δημότες του Ωρωπού θα του δείξουν την πόρτα εξόδου στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Επειδή λοιπόν δεν έχει να επιδείξει ΚΑΝΕΝΑ έργο ουσίας δικό τους, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΟΝΟΙ τους ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ και διαδικασίες, μια προσπάθεια να ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την ΑΠΡΑΞΙΑ τους, κάνοντας ΠΑΣΑΛΕΙΜΑΤΑ, όπως π.χ. να ρίχνουν ΧΩΜΑ σε δρόμους-λίμνες, να δημιουργούν ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ μακριά από τα βλέμματα των δημοτών, κάποια βράδια μάλιστα να τους βάζουν φωτιές και τώρα τελευταία να υλοποιούν μια άλλη πατέντα…

Να βάζουν στήλες φωτισμού με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ και επειδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ… όπου νάναι!!! Ακόμη και δίπλα από κολώνες με ΦΩΤΙΣΜΟ!!! Αυτό είναι το νέο “ΦΡΟΥΤΟ”, για το οποίο δεν δίνουν ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ, έτοιμοι να κατηγορήσουν τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τους παρατηρήσει για την αυθαιρεσία τους!!!

Είναι με τα “μανίκια σηκωμένα” να πουν… “ΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΦΩΤΙΣΜΟ”!

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν είναι όμως που δεν θέλει ΦΩΤΙΣΜΟ κύριοι της ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ Δημοτικής Αρχής! ΟΛΟΙ θέλουμε και δρόμους ασφαλτοστρωμένους και καθαρούς χωρίς λακούβες και ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, αλλά με ΟΛΑ ΟΣΑ προβλέπουν οι ΟΡΘΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!! Αλλά οι ορθές διαδικασίες βλέπετε, τώρα μετά από τεσσεράμισι χρόνια ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ, σας χάνουν χρόνο για να έχετε να ΠΕΙΤΕ έστω και αυτά τα ΠΑΣΑΛΕΙΜΑΤΑ στους προεκλογικούς σας λόγους!

ΦΤΙΑΞΤΕ λοιπόν έστω και αυτά! Οι συνδημότες μας βλέπουν και κρίνουν!!!

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ!!! Όπου νάναι! Δίπλα σε κολόνα που έχει πάνω της δύο φώτα!

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.