Πανηγυρίζουν… για να αντιστρέψουν την αλήθεια!

Πανηγυρίζει σήμερα η δημοτική αρχή, γιατί όπως λέει, απορρίφθηκε η προσφυγή της παράταξης »Δυναμική Πολιτεία», από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, για το θέμα »Κατασκευή δικτύου ύδρευσης στον Οικισμό Βαρυκό του Δήμου Ωρωπού, σχετικά με την επιλογή του τρόπου ανάθεσης του έργου ύδρευσης στον Οικισμό Βαρυκό της δημοτικής ενότητας Ωρωπίων.

Κρίθηκε, γράφουν, ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και αναφέρουν, παραπλανητικά, ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση… εξέτασε την υπόθεση κατ’ ουσίαν!

Η απόφαση όμως της οποίας δημοσιεύουμε απόσπασμα από το σκεπτικό της… ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ!!! Λέει αυτό, που άλλωστε λένε και ΟΙ ΙΔΙΟΙ… αλλά ηθελημένα δεν το καταλαβαίνουν και αδιαφορούν… αρκεί να παραπληροφορήσουν! Δηλαδή, ότι “η λήψη της συγκεκριμένης απόφασης εκφράζει τη βούληση του Δήμου και δεν συνιστά πράξη”. Γι’ αυτό και δεν έγινε παραδεκτή η προσφυγή. Το θέμα λοιπόν ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ επί της ουσίας!

Ιδού το απόσπασμα:

Ούτε λίγο δηλαδή ούτε πολύ, η απόφαση της Αποκεντρωμένης λέει ότι η απόφαση του δήμου είναι μια προπαρασκευαστική πράξη και ΟΧΙ πράξη ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ που προσβάλλεται με προσφυγή.

Το θέμα λοιπόν της αλλαγής του τρόπου εκτέλεσης του έργου, από ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με διαγωνισμό (που ψήφισε και η «Δυναμική Πολιτεία»)… σε «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ» έχει τη… συνέχειά του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με σιωπηρές απορρίψεις… γραφεται το μέλλον του Ωρωπού από την σημερινή δημοτική αρχή !!

Με… «καμένο» 1,5 εκατομμύριο… μια ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ρεκόρ!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.