Τους ευχαριστείτε που… ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ τον αγώνα σας;;;

Όταν προσπαθείς να επιβιώσεις με όπλο σου το ψέμα, πάντα κάποια στιγμή αυτό σε προδίδει! Και αυτό συνέβη για μια ακόμα φορά. Με ποιον;;; Μα με ποιον άλλον εκτός από τον εκφραστή των… «παραμυθιών» της δημοτικής αρχής, δηλαδή τον ανώνυμο «παρατηρητή»! Το δε νέο «παραμύθι» είναι η δήθεν στήριξη των εντολέων του, στους συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα του δήμου. Οι εντολείς του, που έφεραν τον εργολάβο για να τους πάρει τελικά τη δουλειά και να τους στείλουν με μαθηματική ακρίβεια στην ανεργία!

Γράφει λοιπόν ο «παρατηρητής» των πάντων, όσων βέβαια βολεύουν τη δημοτική αρχή: «Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο, που βρεθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα τους» και αναφέρεται σε σημερινή τοποθέτηση του εκπροσώπου των συμβασιούχων εργαζομένων. Και «ξεχνά» τα περί… ΑΝΟΧΗΣ!

ΓΙΑΤΙ, στην τοποθέτησή του αυτή ο εν λόγω εργαζόμενος, μαζί με τις «ευχαριστίες» λέει: «θελουμε να ευχαριστησουμε τον Δημαρχο Θωμα Ρουσση και τον Αντιδημαρχο Δημητρη Βελτανιωτη για την πληρη στηριξη τους και την ανοχη τους στον αγωνα που δινουμε στις δικαστικες αιθουσες ολο αυτο το διαστημα»!

Και τον ρωτάμε: Τους ευχαριστείτε που… ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ τον αγώνα σας;;; Γιατί αυτό λέτε! Τους ευχαριστείτε που έφεραν τον «δήμιο» της εργασίας σας και σας έβαλαν να… τρέχετε για να σώσετε το μεροκάματό σας, όταν οι ίδιοι είναι που το έβαλαν σε κίνδυνο;;;

Φυσικά σεβόμαστε τον αγώνα επιβίωσης που δίνετε, αλλά ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ποιος σας τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια! Με κροκοδείλια δάκρυα συμπαράστασης δημάρχου και αντιδημάρχου… ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! Έφεραν τον εργολάβο… και όλα πήραν το δρόμο τους…

Και για την ιστορία του θέματος, να θυμίσουμε ποια ήταν η αντίδραση ενός κορυφαίου από τους σήμερα «ευχαριστούντες» για το θέμα του εργολάβου στον Ωρωπό σε σχόλιο του Γιώργου Γιασημάκη και ποια η αντίδραση πολύ στενού δικού του προσώπου (τα ονόματα στη διάθεσή μας). Ήταν τότε που… ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΑΝ και δεν έδιναν… «μπράβο» στο δήμαρχο Ωρωπού:

ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ όμως και δύο από τις επίμαχες συνεδριάσεις για το θέμα του εργολάβου στην καθαριότητα:

Οι αποκαλύψεις Γιασημάκη για την αποκομιδή του εργολάβου… έφεραν τον πανικό..!

http://www.maximipoli.gr/?p=24667

Ποια είναι η πραγματική αλήθεια για μια αποκομιδή που «μάχεται» θέσεις εργασίας στο δήμο;;;

http://www.maximipoli.gr/?p=24674

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.