«Σκουπιδιάρηδες»(!!!) για τη δημοτική αρχή οι άνθρωποι του μεροκάματου στην καθαριότητα του δήμου

Περίσσευε στη δημοτική αρχή Ωρωπού ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον άνθρωπο και τον έριξε στο καλάθι των αχρήστων!!! Πάει… μας τέλειωσε! Εμάς όμως δεν μας κάνει καμιά εντύπωση! Μας το έχει δείξει ποικιλοτρόπως και με όλες τις μορφές της. Αλλά με αυτό που διαβάσαμε σήμερα, πραγματικά… μας ξεπέρασε κάθε διαπίστωσή μας!

Διαβάσαμε στην aftodioikisi.gr (https://www.aftodioikisi.gr/parapona_sto_dimarxo/apokalypsi-dimos-apolyi-symvasiouchous-kathariotitas-os-skoupidiarides-engrafo/) το παρακάτω ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ:

Με την ειδικότητα «σκουπιδιάρηδες» προσέλαβε στις 10/5/2018 και απέλυσε προ ημερών 11/10/2018 συμβασιούχους καθαριότητας ο δήμος Ωρωπίων, σύμφωνα με καταγγελία στην aftodioikisi.gr. Η ιστοσελίδα δεν γνωρίζει πού βρήκε ο δήμαρχος Θωμάς Ρούσσης που υπογράφει την απόλυση και τα στελέχη του δήμου την συγκεκριμένη ειδικότητα, καθώς δεν υπάρχει σε καμία Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ).

«Στο δήμο Ωρωπίων, βρίσκονται άραγε, στο έτος 2018 ή έχουν μείνει στον μεσαίωνα; Ανεπίτρεπτη η αναφορά στη σχέση εργασίας που αντί για εργάτης καθαριότητας χρησιμοποιούν τον όρο Σκουπιδιάρηδες. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ», τονίζουν στην ιστοσελίδα οι καταγγέλλοντες.

Τα σχόλια στους δημότες του Ωρωπού.

 

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.