Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ καλά κρατεί…

Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ καλά κρατεί στην επικοινωνιακή λασποομάδα της δημοτικής αρχής! Και είναι απορίας άξιο που δεν την βλέπουν οι «εργοδότες» της και τους επιτρέπουν να συνεχίζουν να τους εκθέτουν στα μάτια των συνδημοτών τους!

Είναι τόσο θολωμένοι από την αλαζονεία της εξουσίας τους; Είναι και οι ίδιοι σε τρικυμία εν κρανίω; Ή μήπως η Ελληνική γλώσσα τους είναι ένα σύνολο αγνώστων λέξεων όπως και των λασποεπικοινωνιολόγων τους και τους… χειροκροτούν από πάνω;

Ό,τι όμως και να είναι, ποσώς μας ενδιαφέρει! Το πρόβλημα είναι καθαρά δικό τους και η απόφαση για την… τύχη τους είναι θέμα δημοτών! Αν και πόσο δέχονται κάποιοι άνθρωποι σε διατεταγμένη υπηρεσία να τους… «δουλεύουν»!

Με ό,τι όνομα λοιπόν «κουκούλας» και αν λασπολογούν παραπληροφορώντας… προσωπικά δεν μας ενοχλεί! Από κοράκου στόμα… «κρα» θα ακούσεις! Και το «κρα» αυτό ανήκει εξ ολοκλήρου σε αυτούς που τους «πληρώνουν» για να βρίζουν ανθρώπους! Γιατί και οι ίδιοι ως «εργοδότες», στερούνται παντελώς πολιτικού λόγου με τον οποίο να αντιπαρατεθούν σε ο,τιδήποτε τους αφορά!

Αλλά δεν παύει αυτοί οι «εργοδότες, να είναι μοναδικοί υπεύθυνοι που… αυτογελοιοποιούνται!!!

Σήμερα λοιπόν με «κουκούλα» στο όνομα «Ερίνυα Τισιφόνη», γράφουν μεταξύ άλλων αστείων για εμάς:

“Σε πλήρη πανικό ο «επαγγελματίας διαμορφωτής» προσπαθεί με αναφορές του, απειλές και αναδρομές στο παρελθόν, να αποπροσανατολίσει και να μειώσει το γεγονός, της απρόσμενης αθρόας προσέλευσης, του προχθεσινού Απολογισμού του Δημάρχου Ωρωπού…”!!!

Όταν ΕΣΕΙΣ λέτε κύριοι ότι η “αθρόα προσέλευση” στην εκδήλωση που οργάνωσε ο δήμαρχος για τον απολογισμό του ήταν… ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ… τα είπατε ΟΛΑ!!! Χαράς το δήμαρχο που σας ανέχεται να λέτε… ότι ΔΕΝ περιμένατε να γεμίσει μια αίθουσα, την οποία γεμίζει κάθε σύλλογος του δήμου σε μια εκδήλωσή του!

Και στη συνέχεια γράφουν:

“Και αυτό είναι που πονάει πραγματικά!!! Να βλέπεις ανθρώπους που σε στήριξαν με την συμμετοχή τους, κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, σήμερα να σου έχουν γυρίσει απαξιωτικά την πλάτη και να ενεργοποιούνται στα ψηφοδέλτια του βασικού σου αντιπάλου και να συμπεριλαμβάνονται στις τάξεις του κύριου διεκδικητή”.

Αυτά και αν δεν δηλώνουν την εν κρανίω τρικυμία! Εμείς, άσχετοι λασπολόγοι, δεν έχουμε κανένα ψηφοδέλτιο… δεν διεκδικούμε κανένα δημαρχειακό θώκο… και φυσικά δεν έχουμε και ανθρώπους που μας στήριξαν “κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση κ.λ.π.”! Το μόνο μας… “ελάττωμα” είναι που γράφουμε δημόσια τις σκέψεις μας. Κάποτε λοιπόν, πριν από περίπου πέντε χρόνια, είχαμε πίστη στην ελπίδα και δώσαμε στους “εργοδότες” σας το όνομα του δημοτικού τους συνδυασμού “Πρώτα ο Δημότης”! Δυστυχώς! Το όνομα αυτό προδόθηκε! Η ελπίδα άφησε την τελευταία της πνοή στους «εργολάβους» και στην πορεία που ακολούθησε… μεταλλάχθηκε σε πολλά άλλα… με το Δημότη τελευταίο για να μην πούμε… ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ! Θα μπορούσαμε για παράδειγμα να πούμε σε… «Πρώτα ο Λασπολόγος»!!!

Πάντως, πράγματι καλά το λέτε… πονάει πραγματικά να βλέπεις ανθρώπους που σε στήριξαν με την συμμετοχή τους στον συνδυασμό που «εργάζεστε» κατά την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, σήμερα να σας έχουν γυρίσει απαξιωτικά την πλάτη και να ενεργοποιούνται στα ψηφοδέλτια του βασικού σας αντιπάλου και να συμπεριλαμβάνονται στις τάξεις του κύριου διεκδικητή, που όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι ο Γιώργος Γιασημάκης!

Άξιος ο «μισθός» σας!

ΣΠΥΡΟΣ ΞΥΛΟΣ

(Εγώ μπορώ να υπογράφω με το όνομά μου)

This entry was posted in Άρθρα, Δημοτικά. Bookmark the permalink.