Έργο της αντιπολίτευσης του ελέγχου ΑΝ ΔΕΝ γίνει ΧΥΤΥ στο Πολυδένδρι!

Όλα τα τρελά και παλαβά συμβαίνουν σε αυτήν τη δημοτική αρχή;;; Όχι θέλουμε να πιστεύουμε. Αλλά αυτή η δημοτική αρχή έχει χάσει και τ’ αυγά και τα πασχάλια!!! Βρίσκεται σαφώς σε πανικό!

Πανηγυρίζει με δελτία τύπου ότι «σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκριτης ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», οριστικοποιείται η επιλογή των δύο νέων χώρων για την εγκατάσταση ΧΥΤΥ στο Νομό Αττικής», στα οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Ωρωπός.

Σκεφτείτε πόσο σοβαρή είναι αυτή η δημοτική αρχή! «Κολλητή» με την Περιφέρεια, ένα τόσο σοβαρό θέμα το οποίο Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ(!!!) περιμένει να το μάθει από το κείμενο ενός δημοσιογράφου μιας εφημερίδας! Και πανηγυρίζει! Δεν είμαστε καλά!

Δείχνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι ένα τόσο σοβαρό θέμα για τον τόπο… ούτε καν το παρακολουθούσε! Γι’ αυτό και ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ μια είδηση τόσο πολύ! Και φυσικά όπως κάνει πάντα… ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ!

Μάλιστα δηλώνει στο τέλος του πανηγυρικού δελτίου τύπου ότι «σε κάθε περίπτωση όμως, ο Δήμος Ωρωπού θα παρακολουθεί το θέμα και θα είναι σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε διαφορετικής εξέλιξης»!!!

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;;; Σημαίνει ότι το μείζον αυτό θέμα… ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ!!! Δεν φτάνει λοιπόν το πανηγύρι…

Έχει δε και το… θράσος, μέσα στο δελτίο αυτό να παρουσιάζει ολόκληρο τον αντίθετο λόγο των δημοτικών συμβούλων του ελέγχου της και όχι μόνο αυτών, ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΟ απέναντι στην Απόφαση της Περιφέρειας την οποία… ΑΦΗΣΕ να γίνει ΦΕΚ! Και γράφει: «Συγκεκριμένα, ο Δήμος προέβαλε λόγους, οι οποίοι ενέπιπταν επακριβώς στις απαγορεύσεις και καθιστούσαν την επιλογή του χώρου απαγορευτική. Ειδικότερα, με την ένταξη του ανενεργού λατομείου Ντουμάνη στους προς εξέταση χώρους παραβιαζόταν η διαδικασία, η οποία είχε ακολουθηθεί, αφού συνιστούσε ευθεία παράβαση του Νόμου περί σύναψης δημοσίων συμβάσεων (4412/2016). Επίσης, ο χώρος είχε ήδη αποκατασταθεί στο μεγαλύτερο μέρος του με απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο οποίος είχε εγκρίνει τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Επιπροσθέτως, το συγκεκριμένο σημείο ανήκει σε οικιστική ζώνη Α και είναι περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, πλησίον της περιοχής NATURA της Πάρνηθας, ενώ στο υπέδαφος υπάρχει ο υδροφόρος ορίζοντας της ΕΥΔΑΠ, πράγμα το οποίο καθιστά τη δημιουργία ΧΥΤΥ απαγορευτική, και ταυτόχρονα είναι πολύ κοντά στον οικιστικό ιστό. Τέλος, δεν είχε τηρηθεί η διαδικασία της προηγούμενης ακρόασης, με διαβούλευση των ενδιαφερομένων φορέων».

Γράφει δηλαδή ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΕ Η ΙΔΙΑ, ΟΛΑ ΟΣΑ με τα οποία την αντιμετώπισαν στα δημοτικά συμβούλια όσοι αντιστάθηκαν στην απόφασή της αυτή! Γιατί ήταν αποδεδειγμένα ΔΙΚΗ της απόφαση!

Τέλος, επειδή σε ένα με υπογραφή δελτίο τύπου, δεν υπάρχει το… “κερασάκι”, αυτός δηλαδή ο θεσπέσιος “πολιτικός” λόγος που έχουμε συνηθίσει… αναλαμβάνει ο “έμμισθος” γνωστός ανώνυμος λασποεπικοινωνιολόγος της και γράφει:

«ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ: Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς Βαρβάρους;Τι θα καταγγέλει τώρα ο γνωστός Εκδότης και τα πνευματικά του τέκνα;Πως θα ξεσηκωθούν οι κάτοικοι, όταν ο μύθος κατέπεσε και οι μάσκες αφαιρέθηκαν;Πως θα δικαιολογηθεί η συνεπής και αγωνιστική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής;Που θα ξαναβρούμε ευκαιρία να σπείρουμε ανυπόστατες φήμες και ψεύτικα προβλήματα;                                                                  Αναμένουμε μια συγνώμη,όχι από μας.Αλλά από τον λαό του Ωρωπού,που εδώ και πολύ καιρό τον βομβαρδίζουν  με σενάρια καταστροφής και υποβάθμισης……..                            Αναμένουμε………»!!!

Κύριε λασποεπικοινωνιολόγε, ασφαλώς… ΕΜΕΙΣ δεν περιμένουμε την συγνώμη σας! Εκτός και αν θέλατε κάτι άλλο να πείτε! Πνευματική αποκολοκύνθωση γαρ… Ποιος «μύθος κατέπεσε», ποιες «μάσκες αφαιρέθηκαν»;;; Γιατί ρωτάτε πως «θα δικαιολογηθεί η συνεπής και αγωνιστική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής»;;; Μια συνεπής συμπεριφορά χρειάζεται δικαιολογία;;; Εκτός και αν εννοείτε να δικαιολογηθεί σε άλλους… ίσως σε αυτούς που ΠΡΟΤΕΙΝΕ τον ΧΥΤΥ στο Πολυδένδρι!!!

ΕΝΑ πρέπει να γνωρίζουν οι δημότες του Ωρωπού και το γνωρίζουν… Αν ο ΧΥΤΥ δεν γίνει τελικά στο Πολυδένδρι (γιατί μην ξεχνάμε εκλογές έρχονται)… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ και ΕΠΙΤΥΧΙΑ όλων αυτών των ανθρώπων που πολέμησαν την εν κρυπτώ απόφαση της δημοτικής αρχής και μπόρεσαν να την ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ!!!

This entry was posted in Δημοτικά. Bookmark the permalink.